Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Αυτό θα πεί...πρότυπο μεσήλικα που φροντίζει να αφήσει παρακαταθήκη στους νέους μας!!!


A. ΜΠΕΟΣ - Πήγε στο γήπεδο, συνελήφθη και κατέληξε στο νοσοκομείο!

Τι και αν είναι τιμωρημένος; Τι και αν έχει τιμωρηθεί με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για 15 ημέρες; Όταν μιλάμε για τον Αχιλλέα Μπέο οι νόμοι δεν ισχύουν. Κάτι που δεν άρεσε στον εισαγγελέα που διέταξε τη σύλληψη του!  Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ του Ολυμπιακού Βόλου και Φιλλιπινέζα του μεγαλομέτοχου του Ολυμπιακού Πειραιώς Μαρινάκη,  δεν πτοήθηκε από την τιμωρία του, αλλά έδωσε κανονικότατα το παρών στο Πανθεσσαλικό στο ματς με την ΑΕΚ!

Βλέπετε, η επικείμενη έξοδος στην Ευρώπη ήταν από μόνη της κίνητρο για τον ισχυρό άντρα των Βολιωτών ώστε να...βολτάρει στο Πανθεσσαλικό ανενόχλητος! Πάντως, τελικά, "πλήρωσε" αυτή του την κίνηση, αφού στο ημίχρονο του αγώνα εισαγγελέας έδωσε εντολή να συλληφθεί! Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που τον συνέλαβαν βρισκόταν στα αποδυτήρια. Αμέσως μετά ισχυρίστηκε πως αισθάνεται μία "αδιαθεσία" και τελικά κατέληξε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται μέχρι αυτή την ώρα.

Πάντως εμένα προσωπικά με κάνατε στην κυριολεξία να...σιχαθώ μια υπέροχη πόλη, την οποία όλα μας τα χρόνια εμείς οι μεγαλύτεροι την θαυμάζαμε για τα πανέμορφα στοιχεία της. Η προσφυγιά που αγκαλιάστηκε απο τους ντόπιους, η τοπική κουλτούρα σε όλα της τα επίπεδα, η οικονομική της ανάπτυξη και  η φιλοξενία μαζί με την μεγαλόψυχη ντομπροσύνη...έφτασαν σήμερα να αντιπροσωπεύονται απο κάποιον...κύριο Μπέο...γνωστό για την δράση του σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου.

Έτσι...είναι!!! Να μην γνωρίζουμε επιστήμονες εθελοντές παιδοκαρδιοχειρούργους που δίνουν μάχη για την ζωή των μικρών, να μην γνωρίζουμε εθελοντές επιστήμονες που ασχολούνται με τα προβλήματα των ανθρώπων με ειδικές ανάγκες, να μην γνωρίζουμε ένα σωρό άλλα θέματα μείζονος σημασίας για το παρόν και το μέλλον όλων μας  και ειδικά των νέων ανθρώπων, αλλά να γνωρίζουμε και να μαθαίνουμε πως συμπεριφέρονται οι νταβατζήδες της αστικής επαρχιακής σύγχρονης πραγματικότητας!!! Τέλος πάντως δεν θα αναφερθώ άλλο στα σκατά και στις σκατόμυγες που πετάνε μέσα στην καλή χαρά.

Ασφαλώς και ήταν οφσάιντ το χθεσινό  γκόλ του Σίλβα και εγώ τουλάχιστον το έχω δηλώσει και θα το ξαναπώ...Μακάρι να πέρναγε ο ΠΑΟΚ για την...ιστορία του και μόνο!!! Αλλά τουλάχιστον εγώ δεν ξεχνώ την πορεία του και απο τι μέταλλο είναι φτιαγμένος και γιαυτό τον σέβομαι. Δεν τα βάζω με την... τοποθέτηση του μύωπα Κάκου, για να φάω όλο το Ευρωπαϊκό πριμ της πρόκρισης?

Έτσι είναι...να πληρώνεις 64...παρακαλώ συμβόλαια παικτών που παίζουν διάσπαρτοι στην πρώτη κατηγορία, να έχεις 9 ομάδες...τσατσόγριες και εσύ ο...Νταβατζής να...θυμάσαι ξαφνικά τον...ΠΑΟΚ και τα...συμφέροντα του, έχοντας ξεχάσει το ξύλο που έριχνες στην φυσούνα στην ίδια ομάδα μέσα στην έδρα  σου!!!





Αυτό είναι!!! Το αληθινό DNA της...βρόμικης παράγκας!!! Σε ένδοξες παράγκες ανδρώθηκε η προσφυγιά του Πειραιά και των περιχώρων, σε ένδοξη παράγκα κοιμόταν ο λαοφιλέστερος Ελληνικός ήρωας ο Καραγκιόζης Καραγκιοζόπουλος με την φαμίλια του, αλλά ήταν παράγκες...καθαρές που μύριζαν αγιόκλημα με όνειρα!!! Όλες αυτές τις δώσατε...αντιπαροχή για παράγκες άξεστων άθλιων ημιμαθών και ηλιθίων που παρέδωσαν και με το...παραπάνω την χειραφέτηση του χαρακτήρα τους στους...ειδικούς...επιστήμονες, λίγδες και τεμπέληδες του Πρυτανείου του Τσουκαλά!!! Έτσι είναι...τα πάντα τα κερδίζουμε με...λάδωμα, με ξύλο, με μαχαίρια, με καλάσνικωφ Κορινθιακά από...Σέρβους ερυθροαστερίτες και φυσικά πλήρη κοινωνικό-οικονομική υποβάθμιση και απομόνωση  προκειμένου να μάχονται διαρκώς για τα συμφέροντα των κόκκινων  απατεώνων!!!

Μεγάλη δουλειά!!! Ξέρεις τι είναι να... σέρνεσαι απο την ανεργία, να σπάς ότι βρίσκεις μπροστά σου, να κλέβεις και να ρημάζεις, να κάνεις τους γονείς σου τρελλούς απο αγωνία, αλλά να παίρνεις τα πρωταθλήματα τύπου "Ριζούπολης" και τύπου "Μαρινάκη"? Μεγάλη δουλειά...Φίλε μου!!!


ΓΚΟΛΑΡΑ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΓΚΟΛΑΑΑΑΡΑ!!!

Για τον Γιαννάκη τον Κόρδα το χρυσό παιδί!!!






ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΟΝΕΣ  ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ

SPECIAL BET - Σουηδία - Allsvenskan - Μιάλμπι v Τζουργκάρντεν = 1 - 2,00 X 35 euro = 3-0 WIN 35 euro
Φινλανδία - 1η Κατηγορία - Χαμεενλίνα v Κότκα = 1 - 2,80 X 20 euro = 0-1 LOSE 20 euro
Σουηδία - Superettan - Ασιρίσκα Φόρεν v Μπρομαποϊκάρνα = +2,5 - 1,95 = X 20 euro = 0-2 LOSE 20 euro
Σουηδία - Superettan - Ντέγκερφορς (0) v Λιούνγκσκιλε (0) = 2 DNB - 1,925 = X 20 euro = 2-3 WIN 18,5 euro

4ΑΔΑ ΜΕ ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ - 1-4ΑΔΑ & 4-3ΑΔΕΣ = 5 ΣΤ. Χ 5 ΕΥΡΩ = 25 ΕΥΡΩ = LOSE 25 euro
Σουηδία - Superettan - Έστερ ΙΦ v Βαστέρας ΣΚ = 1 - 1,61 = 0-0
Σουηδία - Superettan - Ντέγκερφορς v Λιούνγκσκιλε = 1 - 2,70 = 2-3
Σουηδία - Superettan - Λάντσκρονα Μπόις v Μπράγκε = 1 - 1,80 = 1-2
Σουηδία - Div 1 Norra - Σίριους v Σιριάνσκα ΙΦ Κερμπούρα = 1 - 1,57 = 2-0

ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟ? ΜΠΟΡΕΙ...!!! Γιαυτό πάμε ήρεμα...!!!
Τουρκία - 1 Lig - Ταβσανλί Λινιτσπόρ v Γκαζιάντεπ BLD = 0-0 σκόρ - 7,00 Χ 10 ευρώ = 1-2 LOSE 10 euro



LIVE BET IN BET365  για 2ο ημίχρονο
Γιβάσκιλα - Κουόπιο = πρώτη ομάδα στα 7 κόρνερ = Γιβάσκιλα - 2,20 Χ 50 ευρώ = ΓΙΒΑΣΚΙΛΑ  ΠΡΩΤΗ  ΣΤΑ 7 ΚΟΡΝΕΡ WIN 60 euro 
Κουόπιο - 15,00 Χ 10  ευρώ = LOSE 10 euro

LIVE BET IN BET365 για 2ο ημίχρονο με αρκετό ρίσκο...!!!
Χαμεενλίνα - Κότκα =
τελικό αποτέλεσμα 1 - 4,00 Χ 15 ευρώ = 0-1 LOSE 15 euro
τελικό αποτέλεσμα 2 - 2,75 Χ 35 ευρώ = 0-1 WIN 61,2 euro


AΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΗΜΕΡΑΣ = ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΣ ΚΕΡΔΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ 74,7 ΕΥΡΩ

ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΟΥ  ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ!!!




Diasim