Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – Με έκτο παίκτη τον κόσμο!


Ο Παναθηναϊκός έκανε το 1-0 στο ΣΕΦ επί του Ολυμπιακού στη σειρά των τελικών, η οποία πλέον μεταφέρεται στο ΟΑΚΑ για το δεύτερο παιχνίδι το βράδυ της Κυριακής.

Στο στρατόπεδο των «πρασίνων» επικρατεί ηρεμία, αφού άπαντες γνωρίζουν πως ναι μεν έγινε το πρώτο σημαντικό βήμα για τον τίτλο, αλλά αυτό θα πρέπει να έχει και συνέχεια. Και αν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και οι παίκτες του κρατούν χαμηλούς τόνους, δεν συμβαίνει το ίδιο και με τον κόσμο, ο οποίος ετοιμάζεται να γεμίσει ασφυκτικά το γήπεδο!


 Ήδη τα εισιτήρια για το ματς του ΟΑΚΑ είναι… είδος προ εξαφάνιση από χθες και τα όσα απέμειναν θα διατεθούν το Σάββατο στο «Απόστολος Νικολαΐδης» από τη θύρα 10 από τις 10π.μ. ως τις 6μ.μ. Το sold out είναι θέμα χρόνου για τους οπαδούς των «πρασίνων», οι οποίοι δεν έχασαν την ευκαιρία τις πρώτες πρωινές ώρες να εκφράσουν τον ενθουσιασμό τους για το διπλό στο ΣΕΦ, υποδεχόμενοι την αποστολή στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει!

Περίπου 80 άτομα αποθέωσαν την ομάδα και ζήτησαν το sweep, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το βράδυ της Κυριακής στο γήπεδο.

Ενημέρωση προς τους φιλάθλους που θα πάνε στο ΟΑΚΑ
«Ενόψει του δεύτερου τελικού με τον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί την Κυριακή (22:00) , η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει του φιλάθλους της που θα προσέλθουν στο ΟΑΚΑ, ότι οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19:00, θα υπάρξει διπλός σωματικός έλεγχος από την Αστυνομία για κατοχή απαγορευμένων αντικειμένων (τα οποία φυσικά θα αφαιρεθούν) και πως δεν πρόκειται κανείς φίλαθλος να πλησιάσει στους χώρους του γηπέδου αν δεν διαθέτει εισιτήριο ή πρόσκληση».

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ  ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ

Λευκορωσία - Πρέμιερ Λιγκ - Μπελσίνα Μπομπρούισκ v Ντιναμό Μινσκ = 2 - 1,90 Χ 20 ευρώ
Γαλλία - 2η Κατηγορία - Ανζέ v Ντιζόν = 2 ημιχ / 2 τελ = 3,25 Χ 15 ευρώ
Γαλλία - 2η Κατηγορία - Ανζέ v Ντιζόν = 2 - 2,00 Χ 20 ευρώ


COMBO
Γαλλία - 2η Κατηγορία - Λε Μαν v Ναντ = 1 - 1,33
Διεθνής Αγώνας - Ουαλία v Β. Ιρλανδία = 1 - 1,72
Συνολική απόδοση 2,29 Χ 20 ευρώ


SPECIAL BET 
Γαλλία - 2η Κατηγορία - Ίστρ v Σατουρού = 1 - 2,00
Γαλλία - 2η Κατηγορία - Χάβρη v Γκρενόμπλ = 1 - 1,80
Γαλλία - Νασιονάλ - Ρουέν v Γκινγκάμπ = 2 - 2,10


COMBO 2
Γαλλία - 2η Κατηγορία - Εβιάν v Μετς = 1 - 1,36
Ρωσία - Πρέμιερ Λιγκ - Ρούμπιν Καζάν v Τομσκ = 1 - 1,44


EXTRA BET
Κρετέιγ v Γκαπ = 2 - 2,00 X 20
Βίλα Νόβα v Πόντε Πρέτα = 2 - 2,40 X 20


Καλή επιτυχία στις σημερινές επιλογές μας!!!

Diasim