Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011


Καλή σας ημέρα και καλό τριήμερο σε όλους! Ένα μικρό ταξιδάκι... είναι απαραίτητο... και όταν αυτό έρχεται την κατάλληλη στιγμή, είναι βάλσαμο!

 Θα συνεχίσουμε από Δευτέρα 6 Ιουνίου το ψάξιμο στους "ψύλλους στα άχυρα"... μιας και το... καλοκαιρινό στοιχηματικό μας  πρόγραμμα θα είναι λιγάκι  ξενέρωτο!

 (ταξιδάκι...ταξιδάκι... αλλά τις πρωινές μπιλιές μου τις έριξα στην ρουλέτα...!!! Το... κουσούρι δεν κρύβεται...)


Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Ιδανικό το χθεσινό ξεκίνημα μας...


Με τον καλύτερο τρόπο ξεκινήσαμε εχθές και συνεχίζουμε στους ίδιους ρυθμούς. Σήμερα το πρόγραμμα είναι λιγάκι "περίεργο" με πολύ λίγους αγώνες να έχουν στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Προσοχή στις μικρές κατηγορίες της... Δανίας. Οι άνθρωποι είναι τελείως αναξιόπιστοι. Το ίδιο και σε γενικές γραμμές και οι Φινλανδοί.

Θα ποντάρω σε μια δυάδα για τα Ευρωπαικά προκριματικά U19 ελπίζοντας πως θα δικαιωθώ. Επίσης ιδιαίτερη προσοχή στα  Ιταλικά πλει οφ... Δεν είναι "εύκολη" ιστορία. Έχουμε μπόλικο χρόνο μπροστά μας για στοίχημα και γιαυτό, εγώ τουλάχιστον δεν βιάζομαι!!!


COMBO
Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U19 - Γερμανία U19 v ΠΓΔΜ U19 = +2,5 - 1,22 = 5-0 WIN
Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U19 - Τουρκία U19 v Ουγγαρία U19 = 1 - 1,33 = 6-1 WIN
Συνολική @ 1,62 Χ 20 ΕΥΡΩ = WIN 12,4 EURO

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ = Καθαρό κέρδος 12,4 ΕΥΡΩ

Diasim

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Καλό μήνα με καλά κέρδη










Καλό μήνα σε όλους τους φίλους και επισκέπτες της σελίδας.
Ξεκινάμε σήμερα κανονικά με το ενδιαφέρον μας στραμένο στους στοιχηματικούς αγώνες του "καλοκαιριού" πλέον! Το ψάξιμο των στοιχείων έχει ξεκινήσει και θα τα ξαναπούμε αργότερα με τις οριστικές επιλογές μας.

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ 

Μονές Επιλογές
Χιλή - Απερτούρα - Οχίγκινς v Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε = X2 - 1,44 X 25 EURO = 0-1 WIN 11 EURO
Χιλή - Απερτούρα - Οχίγκινς v Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε = 2 - 2,20 Χ 15 EURO = 0-1 WIN 18 EURO 
Μπασκετ – Ελλαδα A1: Τελικοι – Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (+4,5) = 2 – 1,90 X 10 EURO = 76-68 = LOSE 10 EURO
Δανία - 2. Div. West - Τόρινγκ IF v Μπράμπραντ = 2 - 2,00 X 10 EURO = 0-3 WIN 10 EURO

COMBO
Φινλανδία - 1η Κατηγορία - PK-35 v Τζίπο = 1 - 1,33 = 1-0 WIN
Δανία - 2. Div. West - Τόρινγκ IF v Μπράμπραντ = 2 - 2,00 = 0-3 WIN
Συνολική @ 2,66 Χ 10 EURO = WIN 16,6 EURO


Αποτέλεσμα = Καθαρό κέρδος 45,6 ΕΥΡΩ

Diasim

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Χαλαρά σήμερα...

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

Ελβετία - Πλέι Οφ - Σερβέτ v Μπελινζόνα = 1 - 1,60
Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21 - Προκριματικά - Νησιά Φερόε U21 v Β. Ιρλανδία U21 = 2 - 1,53
Συνολική απόδοση 2,45 Χ 25 ευρώ


Diasim


Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Απο 1η Ιουνίου ξεκινάμε...και η πορεία μας θα είναι εντυπωσιακή...


Την Τετάρτη 1η Ιουνίου ξεκινάμε πιο ανανεωμένοι και πιο ουσιαστικοί για το παρόν και για το μέλλον μας σε επίπεδο στοιχηματικών επιλογών με απώτερο σκοπό το κέρδος μας.

To ταμείο μας θα αρχίσει να λειτουργεί και πάλι κανονικότατα και καθημερινά,  με αρχικό κεφάλαιο των 1,000 ευρώ.  Ένα κεφάλαιο απολύτως προσιτό, διότι λαμβάνοντας υπ΄οψιν την στρατηγική μας σε εύρος χρόνου και χρησιμοποιώντας το 1 έως 3% του κεφαλαίου μας σε κάθε ποντάρισμα, η μίζα μας θα κυμαίνεται μεταξύ των 10 εως 30 ευρώ.

Οι επιλογές μας θα φροντίσουμε να είναι όσο το δυνατόν πιο καλά φιλτραρισμένες και διαβασμένες και θα περιοριστούν έως ένα βαθμό. Λόγω του παρατεταμένου χρόνου ψαξίματος των στοιχείων μας να θυμόσαστε πως οι επιλογές μας που θα είναι και τα πονταρίσματα μας, θα ανεβαίνουν στην σελίδα τις μεσημεριανές ώρες κυρίως μετά τις 2,30. Με εξαίρεση κάποια παιχνίδια κυρίως του τένις που θα ανεβαίνουν νωρίτερα εφ΄ όσον προκύπτουν φυσικά.

Για τους φίλους που ρωτούν, το μπλόκ θα συνεχίσει κανονικά την λειτουργία του, ανεξάρτητα απο την συνεργασία μου με το website FREEXBET, τον  Alogomouri και με το Alpha Bet in sports.

Καλό βράδυ σε όλους!

Diasim


Ε, δεν θα χάσει ποτέ!

Το μέταλλο του πρωταθλητή έδειξε ο Παναθηναϊκός που κράτησε το «αιώνιο» αήττητο της έδρας του για να κάνει το 2-0 στη σειρά των τελικών και να είναι πια ένα βήμα μακριά από το 9ο συνεχόμενο πρωτάθλημά του. Το τελικό 78-66 λέει τη μισή αλήθεια για ένα παιχνίδι εξαιρετικά δύσκολο που χρειάστηκε μια τρομερή υπέρβαση από τους «πράσινους» για να το πάρουν. Ο Ολυμπιακός έμοιαζε να έχει απόλυτο έλεγχο ως το 19', όμως στην επανάληψη καταποντίστηκε με αποκορύφωμα το σερί 14-2 στην τέταρτη περίοδο.

Ο Τεόντοσιτς πετάει μπουκάλι!
Μια απαράδεκτη κίνηση του Μίλος Τεόντοσιτς κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός που συνέλαβε τον Σέρβο γκαρντ να εκσφενδονίζει μπουκάλι προς τους φιλάθλους που κάθονταν στις πολυθρόνες δίπλα στο παρκέ. Ο "ερυθρόλευκος" άσος βρισκόταν καθισμένος στον πάγκο και φαίνεται καθαρά να πεταει ένα μπουκάλι με νερό προς το μέρος των φιλάθλων στην επέναντι πλευρά του τερέν.
Φαίνεται πως ο Τεόντοσιτς ήταν εκνευρισμένος από τα όσα συνέβαιναν στο παιχνίδι και έχασε την ψυχραιμία του, βλέποντας απέναντί του έναν οπαδό να διαμαρτύρεται όρθιος προς τους διαιτητές πλησιάζοντας τον αγωνιστικό χώρο. Όσο απαράδεκτη κι αν είναι η κίνηση του οπαδού - οι courtside θέσεις είναι πανακριβες γιατί παρέχουν άμεση επαφή με τα δρώμενα και ότι γιατί προσφέρουν εγγύτητα στους διαιτητές για πιο intimate βρίσιμο - είναι ακόμα χειρότερη η συμπεριφορά ενός αθλητή που επιχειρεί να "συνετίσει" τον ταραξία με αυτό τον τρόπο. Για όσους ξεφεύγουν υπάρχουν και οι διαιτητές και οι σεκιουριτάδες του γηπέδου για να επιληφθούν.
Το να εξομοιώνεται ένας παίκτης κλάσης με τον κάθε κάφρο είναι από κάθε άποψη ασυγχώρητο. Ο Τεόντοσιτς για μια ακόμη φορά έδειξε ότι σε θέματα συμπεριφοράς έχει σοβαρές αδυναμίες, για να το πούμε κομψά. Το ενδιαφέρον είναι ότι βρήκε έναν νέο τρόπο να εμπλουτίσει το σχετικό ιστορικό που διατηρεί στο συγκεκριμένο γήπεδο. Ας ελπίσουμε ότι το γεγονός θα αντιμετωπιστεί σωστά από τα αρμόδια όργανα και δεν θα γίνει αφορμή για μια ακόμη βλακώδη βεντέτα ανάμεσα στον αθλητή και την κερκίδα.


Η ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ  ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ 

LIVE BET IN BET365

ΤΟΥΡΚΟΥ - ΜΙΛΙΚΟΣΚΙ = 1 - 2,10 στο 20΄ το ποντάρισμα ΒΕΤ365 Χ 25 ευρώ = 2-1 WIN 27,5 euro

Ιρλανδία - Πρέμιερ Κατηγορία - Σάμροκ Ρόβερς v Μποέμιανς = 1 - 1,66 Χ 30 ευρώ = 1-0 WIN 19,8 euro
Νορβηγία - Tippeligaen - Οντ Γκρένλαντ v Ρόζενμποργκ = 2 - 2,25 Χ 30 ευρώ = 3-3 LOSE 30 euro


Καλή επιτυχία

Diasim



Δεκάδες χιλιάδες ζήτησαν πίσω το Σύνταγμά τους!!!

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

FREE X BET!!!


Καλή σας ημέρα!
Τα...ταμειάκια μας ζεστά και δεν υπάρχει λόγος για...αγριοφωνάρες πετυχημένου στοιχηματικού σύμβουλου!!!

Προτιμώ να αναφερθώ στην καθ΄όλα πετυχημένη πορεία του δικαιοδοτικού όργανου της Super League όλη την χρονιά που μας πέρασε! Εξαιρετικό...όργανο των οποίων μάλιστα τα στελέχη καλοπληρώνονται για έναν πολύ σοβαρό κοινωνικοαθλητικό ρόλο...!!! Να πετάνε στα...σκουπίδια ενστάσεις ομάδων που θίγουν τα συμφέροντα παντός φύσεως των ερυθρόλευκων ολυμπιακών!!!

 Το πιο πρόσφατο περιστατικό?  Η αθώωση του ΕΥΡΩΜΠΕΟΥ απο την πειθαρχική επιτροπή, του οποίου η παρουσία στα αποδυτήρια δεν συνιστά αδίκημα διότι ο χώρος αυτός δεν ανήκει στον αγωνιστικό χώρο...(???) και η δε παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο, 2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα με την ΑΕΚ...ΔΕΝ θεωρείτε...παρουσία...!!!

Αυτό είναι!!! Έτσι μπράβοοο!!! Ο "μπάτλερ" του ερυθρόλευκου πειραιώτη Μαρινάκη στο απυρόβλητο διότι αφενός μεν...πήγε για να... καλοσορίσει τους φιλοξενούμενους με έντονο ύφος και φασαρία (???) και αφετέρου έσπασε τις τζαμαρίες για να βρεί τον γιατρό της ομάδας διότι η πίεση είχε φτάσει στο 23 λόγω...ζαγχάρου!!! Έτσι λοιπόν για άλλη μια φορά στις μέρες μας, έλαμψε το ιδεώδες αθλητικό φρόνιμα του Δαφνοστεφανομένου... όπου με λάδωμα, με τσαμπουκά, με ανομίες, με 64 συμβόλαια πληρωμένων συμβολαίων και με 9 ομάδες...τσατσόγριες (Πανιώνιος, Κέρκυρα, Ξάνθη κλπ) κερδίζεις πρωταθλήματα και θέσεις για την άγνωστη πρός αυτούς... ΕΥΡΩΠΗ!!! Τα πάντα...όλα που λέει και ο σύγχρονος λόγιος και φιλόσοφος ΕξαρχειοΠειραιώτης, αλλά και μοναδικός γνώστης μιας Παγκόσμιας προπονητικής υπεραντίληψης που σίγουρα θα ζηλέυουν προπονητές του σπόρ απο άλλες...διαστάσεις και Γαλαξίες!!!

Αφήνω όμως στην άκρη τους απανταχού...γαύρους - πρωταθλητές και μεταλαμπαδευτές του ανέσπερου ερυθρόλευκου ΦΩ(ΤΟ)Σ..., μαζί και την γαυροφωλιά της κρατικής ΝΕΤ με τους κυρίους Χατζηγεωργίου και Ιωάννου και τις υπόλοιπες ερυθρόλευκες...ουρές τους αλλά και εμψυχωτές τύπου "ΜΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ"...(Τώρα ποιούς γαμάμε σαν ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ θα το ξαναδούμε σήμερα το βράδυ στο ΟΑΚΑ και ελπίζω να δούν...λιγάκι και απο αυτό το παιχνίδι οι δαφνοστεφανωμένοι οπαδοί)... Θράσος και αυτό??? Να λέει το άθλιο Κρατικό δίδυμο...πως συναντιώνται οι 2 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης (???) Τόσο άρρωστοι είσαστε και προσπαθείτε να κρατηθείτε με ενέσεις...οξυγονομαλακίας??? Ποιάς Μπασκετικής Ευρώπης... άθλιοι λιγδιάρηδες και εξαμβλώματα του Τάκη και των υπόλοιπων ατροφικών αλλά τρωκτικών της φαιάς ουσίας σας? Φτάσατε μέχρι τους 8   της Ευρώπης, όπου σας περίμενε η ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΙΕΝΑ και σας έστειλε πίσω στο λιμάνι για να αγοράσετε μαξιλαράκια απο το γιουσουρούμ γιατί...πόναγε, έτσουζε και είχε ματώσει πολύ!!! Αν ψάχνετε τώρα να βρείτε την δεύτερη ομάδα της Ευρώπης...αυτή την λένε ΜΑΚΑΜΠΙ και...ρωτήστε την για τον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗΣ!!!

Θέλω να σας ενημερώσω πως απο σήμερα ξεκίνησα την συνεργασία μου με έναν παλιό φίλο του χώρου, ο οποίος ήταν και ο πρώτος και ίσως ο μοναδικός άνθρωπος που με βοήθησε στα πρώτα διαδικτυακά μου βήματα. Έκτοτε πέρασαν 3 ολόκληρα χρόνια και πιστεύω πως χρονικά μέσα απο μια ωρίμανση ήρθε η στιγμή της συνεργασίας μας για έναν κοινό στόχο : Την όσο το δυνατόν καλύτερη υποστήριξη των φίλων επισκεπτών σε θέματα στοιχηματισμού και όχι μόνο! Εξαιρετικό website 5 αστέρων ( 5 ετών ) με ουσιώδη θεματολογία και βοήθεια για τον κάθε παίκτη επισκέπτη και ένα εξαιρετικό ΦΟΡΟΥΜ όπου εκεί θα μπορούμε να μιλάμε αλλά και να συνεχίσω να δίνω τα πονταρίσματα μου στο ΚΟΥΤΙ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ στην πρώτη στήλη ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ.

Θα χαρώ να τα πούμε (πατώντας εδώ  http://www.freexbet.g )
Πραγματικά αξίζει πολλά αυτή η προσπάθεια που θα κάνουμε όλοι μας για εμάς τους ίδιους πάνω απο όλα!!! Μπείτε στην σελίδα, κάντε μια απλή εγγραφή και ένας ολόκληρος...έξυπνος κόσμος θα βρεθεί μπροστά σας. Η επιλογή δικής σας... Να θυμόσαστε πως στο FREE X BET θα με βρείτε με το όνομα asimacopoulos


ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ
Πολωνία - Εξτρακλάσα - Μπελσάτοφ v Κρακόβια Κρακοβίας = 2 - 2,00 Χ 20 ευρώ = 1-0 LOSE 20 euro
Νορβηγία - Adeccoligaen - Χόντ v Σάντνες Ουλφ = 1 - 2,00 Χ 20 ευρώ = 2-1 WIN 20 euro
Φινλανδία - Veikkausliga - Γιάρο v Ίντερ Τούρκου = 2 - 2,10 Χ 20 ευρώ = 1-3 WIN 22 euro

EXTRA BET 
Ισπανία - Segunda - Μπαρτσελόνα Β' v Σαλαμάνκα = 2 - 2,40 X 30 euro = 5-1 LOSE 30 euro
Ισπανία - Segunda - Ουέσκα v Βαγιαδολίδ = 2 - 1,80 X 70 euro = 1-0 LOSE 70 euro


Καλή επιτυχία στις σημερινές επιλογές μας!!!

Diasim