Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Ωρα κούπας στο ΟΑΚΑ!


Ο Ατρόμητος δεν είναι ακριβώς... παρείσακτος, σίγουρα όμως είναι το αουτσάιντερ του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, αφού φτάνει για πρώτη φορά στην ιστορία του σε αυτό το μεγάλο ραντεβού. Από την άλλη η ΑΕΚ αναζητά την επιστροφή στους τίτλους ύστερα από το Κύπελλο του 2002 και βλέπει τον τελικό του ΟΑΚΑ ως το ματς της 20ετίας, που θα κρίνει ακόμα και την επόμενη μέρα στις τάξεις της. Απαντήσεις το βράδυ του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ (20:30)
 Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών
Ξεκινώντας με τον τυπικά γηπεδούχο Ατρόμητο, ο Γιώργος Δώνης, που θέλει να δώσει απαντήσεις στην παλιά του ομάδα, τόνισε πως οι Περιστεριώτες έχουν τις μονάδες που μπορούν να «σηκώσουν» το βάρος και να φτάσουν στην κατάκτηση του κυπέλλου.

Από την πλευρά της ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ στάθηκε πάνω από όλα στη δίψα που έχει η Ενωση για έναν τίτλο, μετά από εννιά χρόνια και τόνισε πως ο κόσμος χρειάζεται πολύ αυτό το κύπελλο.
Τα αγωνιστικά πλάνα των δύο ομάδων
ΑΕΚ: Το 4-4-2 με ρόμβο θα είναι εκτός απρόοπτου το σύστημα με το οποίο θα παρατάξει ο Ισπανός τους Κιτρινόμαυρος με την 11αδα να αποτελείται από τους Σάχα, Γεωργέα, Ματέος, Δέλλα, Καράμπελα, Ντιόπ, Μίτσελ, Μάκο, Λυμπερόπουλο, Μπλάνκο και Σκόκο.
Οι Αργεντίνοι θα είναι η αιχμή του δόρατος για την ΑΕΚ που θέλει να πιέσει στο ξεκίνημα του ματς να σκοράρει γρήγορα.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κάτω από τα δοκάρια ο Σαρλ Ιτάνζ έχει το προβάδισμα έναντι του Χρυσόστομου Μιχαηλίδη, ενώ στην άμυνα την τετράδα θα απαρτίσουν οι Σκόνδρας και Νάστος στα άκρα και Μπαζίνσκι και Σαμπού το δίδυμο στόπερ.
Στη μεσαία γραμμή οι έμπειροι Νεμπεγλέρας και Σφακιανάκης θα πλαισιωθούν από τον Μαρσέλο Σαρμιέντο, ενώ στην επίθεση οι Σαγκανόφσκι και Καμαρά θα είναι οι ακραίοι, ενώ ο Αναστασάκος θα βρεθεί ως φουνταριστός στην κορυφή.

Ειδικά θέματα
Ο Ατρόμητος ξέρει ότι είναι το αουτσάιντερ, λόγω ονόματος και φυσικά έδρας, ωστόσο αν κατακτήσει το κύπελλο θα γίνει η έβδομη ομάδα στην ιστορία του θεσμού, που κόντρα στα προγνωστικά επικράτησε του μεγάλου φαβορί της διοργάνωσης. Δείτε τις 6 περιπτώσεις που ο «Δαβίδ»... καθάρισε τον «Γολιάθ» στο Κύπελλο Ελλάδας.

Η ΑΕΚ την έχει...πατήσει στο παρελθόν από τον Πανιώνιο, αλλά τις άλλες δύο φορές που αντιμετώπισε θεωρητικά πιο αδύναμο αντίπαλο στον τελικό, επικράτησε με ευκολία. 7-1 τον Απόλλωνα Αθηνών το 1996, στον τελευταίο αγώνα του Ντούσαν Μπάγεβιτς, της πρώτης θητείας φυσικά και 3-0 τον Ιωνικό το 2000.

Ο Γιώργος Δώνης μπορεί να αποφεύγει να μιλήσει για εκδίκηση και άλλα παρόμοια, που αρέσουν σε εμάς τους δημοσιογράφους αλλά και στο ευρύ κοινό για να παραμυθιάζεται, αλλά ξέρει μέσα του ότι αυτή είναι η ευκαιρία του. Να «κλέψει» και πάλι ένα κύπελλο από μεγάλη ομάδα και να σηκώσει το χέρι ψηλά λέγοντας «είμαι εδώ» και δείχνοντας αυτούς που τον έδιωξαν κακήν κακώς.

Για τον Ατρόμητο είναι ίσως η κορύφωση στη μακρά ιστορία του, η συμμετοχή στον τελικό του κυπέλλου. Και ακόμα πιο μεγάλη... κορύφωση θα είναι η κατάκτησή του, στην πρώτη του απόπειρα σε μεγάλο τελικό. Μια ιστορία που ξεκίνησε με την ίδρυση του συλλόγου το 1923...


 ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ

 Ο Diasim  ποντάρει  στην Bet365
Ρωσία - Πρέμιερ Λιγκ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας v Σπαρτάκ Μόσχας = 1 - 1,72 X 30 euro = 0-1 LOSE 30 euro
Ισπανία - Primera Liga - Ρεάλ Σοσιεδάδ v Μπαρτσελόνα = +2,5 - 1,66 X 30 euro = 2-1 WIN 19,8 euro
Ισπανία - Segunda - Μπέτις v Νουμάνθια = 1 - 1,40 X 50 euro = 4-1 WIN 20 euro
Ισπανία - Primera Liga - Ρεάλ Μαδρίτης v Σαραγόσα (AH +2) = 2 - 1,60 X 30 euro = 2-3 WIN 18 euro
(Κερδίζουμε σε περίπτωση νίκης, ισοπαλίας ή αν η ομάδα χάσει με ένα τέρμα διαφορά.
Εάν η ομάδα χάσει με δύο τέρματα διαφορά το ποσό που στοιχηματίσαμε επιστρέφεται.)
Δανία - 1η Κατηγορία - ΗΒ Κόγκε v Βίμποργκ = 1 - 1,80 X 30 euro = 3-1 WIN 24 euro
Αργεντινή - Κλαουσούρα - Σαν Λορέντζο v Ουρακάν = 1 - 1,66 X 30 euro = 3-0 WIN 19,8 euro
Αγγλία - Πρέμιερσιπ - Γουέστ Μπρομ v Άστον Βίλα = 1 - 2,50 X 30 euro = 2-1 WIN 45 euro
Ελλάδα - Κύπελλο - ΑΕΚ v Ατρόμητος Αθηνών = X ημίχρονο - 2,10 X 30 euro = 1-0 LOSE 30 euro



 Ο Koumartzis  ποντάρει  στην Bet365COMBO
Βίσλα Κρακοβίας v Γκόρνικ Ζάμπρζε = 1 - 1,44 = 0-2 LOSE
Ντόρτμουντ v Νυρεμβέργη = 1 - 1,40 = 2-0 WIN
Σ.Α. 2,02 Χ 30 ευρώ = LOSE 30 euro
SPECIAL BET
Αγγλία - Πρέμιερσιπ - Τσέλσι v Τότεναμ = Η Τσέλσι να σκοράρει με πέναλτυ = 5,50 Χ 10 ευρώ = LOSE 10 euro
Αγγλία - Πρέμιερσιπ - Σάντερλαντ v Φούλαμ = 1 ημιχ. / 1 τελικό = 4,33 Χ 10 ευρώ = 0-3 LOSE 10 euro


LIVE BET365 
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ = Αποτέλεσμα 1ου ημιχρόνου = Χ - 10,00 Χ 10 ευρώ στο 31΄ του αγώνα το ποντάρισμα. = 1-0 LOSE 10 euro

ΤΣΕΛΣΙ - ΤΟΤΕΝΑΜ = 1 τελικό αποτέλεσμα = 3,00 Χ 20 ευρώ στο 80΄ του αγώνα το ποντάρισμα. = 2-1 WIN 40 euro


Καλή επιτυχία στις σημερινές επιλογές μας!

Diasim

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΠΟΡΤΟ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 5-1 - Πορτογαλικά μαθήματα ποδοσφαίρου με σόου Φαλκάο!

 

ΠΟΡΤΟΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 5-1  
Πορτογαλικά μαθήματα Παραδίδοντας για ένα ημίχρονο μαθήματα ποιοτικού και επιθετικού ποδοσφαίρου, η Πόρτο τσέκαρε ήδη από απόψε τα εισιτήρια της για τον μεγάλο τελικό του Δουβλίνου. Η ομάδα του Αντρέ Βίλας Μπόας συνέτριψε με 5-1 τη Βιγιαρεάλ στο “Ντραγκάο”, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για την ημιτελική φάση του Europa League, και πλέον σε μια εβδομάδα στο “Μαδριγάλ” πρέπει να γίνουν... μαγικά για να ανατραπεί το σκηνικό. ποδοσφαίρου με σόου Φαλκάο!Οι “δράκοι” βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος, όμως στην επανάληψη Φαλκάο και Χουλκ έκαναν... όργια, με τον πρώτο να σημειώνει καρέ γκολ. Απίστευτος και ο Γκουαρίν στα χαφ, με το “κίτρινο υποβρύχιο” να... βυθίζεται αύτανδρο από τη στιγμή που δέχθηκε την γρήγορη ισοφάριση. Η παραμικρή έκπληξη στο αρχικό σχήμα της Πόρτο από τον Αντρέ Βίλας Μπόας, και το καθιερωμένο 4-3-3, ενώ στη Βιγιαρεάλ προτιμήθηκε τελικά ο Νιλμάρ αντί του Μάρκο Ρουμπέν, σε ένα κλασικό, και σαφώς πιο επιθετικό του αναμενομένου, 4-4-2.
Στο πρώτο μέρος Πόρτο μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, απειλώντας μόλις στα πρώτα δευτερόλεπτα σοβαρά με τον Φαλκάο, αλλά η Βιγιαρεάλ δεν... μάσησε. Τρεις φορές μέχρι το 30', όλες από τα δεξιά, οι Ισπανοί απείλησαν σοβαρά στις αντεπιθέσεις, με κορυφαία στιγμή το 28', όταν ο Ρόσι κατάφερε να ντριπλάρει και τον Έλτον, όμως το πλασέ που επιχείρησε, από πολύ δύσκολη γωνία, σταμάτησε πάνω στον Ρολάντο.Η καλύτερη στιγμή της Πόρτο στο ματς ήρθε στο 30', όταν το σουτ-οβίδα του Χουλκ, από το ύψος της μεγάλης περιοχής, πέρασε σύριζα άουτ από την εστία του ανήμπορου να αντιδράσει Ντιέγκο Λόπες. Νέα... τρύπα στο αριστερό άκρο της άμυνας των “δράκων” στο 45' και αυτή τη φορά έγινε η ζημιά για τους γηπεδούχους. Ωραία σέντρα στο πρώτο δοκάρι, αφύλακτος ο Κάνι και με μια πολύ απλή κεφαλιά το 0-1 ήταν γεγονός.  Με τον Φαλκάο εξαφανισμένο και τον Χουλκ μαχητικό, αλλά αναποτελεσματικό, η Πόρτο δεν θα μπορούσε να περιμένει κάτι καλύτερο. Απλά πράγματα από τους Ισπανούς, οι οποίοι χτύπησαν τους “δράκους” στο αδύνατο σημείο τους, αφού ο Μάξι Περέιρα περισσότερο αριστερό χαφ είναι, παρά μπακ.
Στο δεύτερο μέρος, ο... εξαφανισμένος Φαλκάο ακούμπησε μια φορά τη μπάλα και ήταν αρκετή για να γίνει η διαφορά. Εξαιρετική κάθετη μπαλιά από τον Γκουαρίν για τον Κολομβιανό στράικερ στο 49', ο οποίος στην προσπάθειά του να ντριμπλάρει και τον Ντιέγκο Λόπεθ ανετράπη από τον πορτιέρο των Ισπανών. Πέναλτι, σωστή κίτρινη κάρτα, αν και κάποιος αυστηρός ρέφερι θα έδειχνε ακόμα και κόκκινη και δεν θα του έλεγε κανείς τίποτα. Εύστοχη εκτέλεση από τον Φαλκάο και 1-1.  Οι “δράκοι” πήραν ψυχολογία από αυτό το γκολ και γύρισαν τελείως το ματς στο 61'. Ο Γκουαρίν εκμεταλλεύτηκε μια μακρινή μπαλιά από το χώρο της άμυνας για να βρεθεί απέναντι από τον Ντιέγκο Λόπεθ. Με τη συμβολή του τελευταίου η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι στο πρώτο σουτ του δυναμικού μέσου, ο οποίος όμως πήρε το... ριμπάουντ και με κεφαλιά έγραψε το 2-1. Το... ποτάμι δεν γυρνούσε πλέον πίσω και στο 67' έγινε και το 3-1.  Ο Φαλκάο με εξαιρετική μπαλιά έβγαλε τον Χουλκ σε θέση βολής από τα δεξιά, με τον Βραζιλιάνο να ξεπερνάει τους αντίπαλους αμυντικούς και την κατάλληλη στιγμή να πασάρει αυτός στον Φαλκάο που σε κενή εστία από το ύψος της μικρής περιοχής απλά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα. Να την... πιεις στο ποτήρι η Πόρτο των πρώτων 25 λεπτών του δευτέρου μέρους. Το... πάρτι των “δράκων” όμως δεν σταμάτησε εκεί. Εκτέλεση φάουλ του Γκουαρίν από τα δεξιά, ο Φαλκάο έφυγε στο απόλυτο όριο και με κεφαλιά έγραψε το 4-1, ολοκληρώνοντας το προσωπικό του χατ τρικ. Ο Κολομβιανός όμως πετούσε... φωτιές και ακριβώς στο 90' αποτελείωσε τη Βιγιαρεάλ, διαμορφώνοντας το τελικό 5-1 με απίστευτη κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Πόρτο – Βιγιαρεάλ 5-1
50' πεν., 67', 75' και 90' Φαλκάο, 61' Γκουαρίν - 45' Κάνι
Πόρτο: Έλτον – Σαπουνάρου, Ρολάντο, Οταμέντι, Αλβάρο Περέιρα – Γκουαρίν (79' Σόουζα), Φερνάντο, Ζοάο Μουτίνιο – Χουλκ (84' Τζέιμς Ροντρίγκες), Φαλκάο, Κρίστιαν Ροντρίγκες (72' Βαρέλα).
Βιγιαρεάλ: Ντιέγκο Λόπες - Μάριο Γκασπάρ, Μουσάκιο, Μαρτσένα, Καταλά – Σάντι Καθόρλα, Μπόρχα Βαλέρο (66' Μουμπάρακ), Μπρούνο Σοριάνο, Κάνι (71' Ματίγια) - Νιλμάρ (71' Μάρκο Ρούμπεν), Ρόσι.
Διαιτητής: Μπιορν Κούιπερς (Ολλανδία).


 ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ

O Diasim ποντάρει στην  Bet365
Γερμανία - Μπουντεσλίγκα Ι - Καϊζερσλάουτερν v Σεντ Πάουλι = 1 - 1,61 Χ 30 ευρώ = 2-0 WIN 18,3 euro
Ολλανδία - Jupiler League - Μάαστριχτ v Καμπούρ = +2,5 - 1,57 Χ 30 ευρώ = 1-3 WIN 17,1 euro
COMBO
Γερμανία - Μπουντεσλίγκα ΙΙ - Χέρτα Βερολίνου v Μόναχο 1860 = 1 - 1,45 = 1-2 LOSE
Αυστρία - Erste Klasse - SCR Άλτακ v Αούστρια Λουστενάου = 1 - 1,57 = 2-1 WIN
Συνολική απόδοση = 2,28 Χ 30 ευρώ = LOSE 30 euro


Ο Κουμαρτζής ποντάρει στην Bet365
Βέλγιο - Πλέι-οφ - Σταντάρ Λιέγης v Γάνδη = 1 - 1,57 Χ 30 ευρώ = 1-0 WIN 17,1 euro
Ισπανία - Segunda - Βαγιαδολίδ v Μπαρτσελόνα Β = 1 - 2,00 Χ 30 ευρώ = 1-0 WIN 30 euro
Γερμανία - Μπουντεσλίγκα ΙΙ - Πάντερμπορν v VfL Όσναμπρικ = 1 - 2,00 Χ 30 ευρώ = 1-0 WIN 30 euro
Γαλλία - 2η Κατηγορία - Λαβαλ v Χάβρη = 1 - 2,10 X 30 ευρώ = WIN 33 euro


Καλή επιτυχία στις σημερινές επιλογές μας

Diasim






Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Για τον φίλο μας τον Θάνο που έφυγε τα ξημερώματα απο κοντά μας...








Μαζί με το λουλούδι μου το απόγευμα στην τελετή σου, σου το αφιερώνω φίλε μου παλιέ!!! Τα υπόλοιπα?

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τα παιδικά μας φιλαράκια που φτάσανε πολύ ψηλά φτιάχνοντας τους Spitfire ερμηνεύοντας με μοναδικό τρόπο για τα δεδομένα μας τα παλιά μας ακούσματα!!! Θα είναι εκεί ο Ηλίας, Θάνο μου μαζί με τον Κωστάκη και τους υπόλοιπους!!! Η Αμφιθέα η...πατρίδα μας θα είναι σύσσωμη κοντά σου φίλε μου!!!





Diasim



Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

CHAMPIONS LEAGUE - Clasico III


 














Την πρώτη φορά η Μπαρτσελόνα έπιασε στον... ύπνο τη Ρεάλ Μαδρίτης, συντρίβοντάς την με το εντυπωσιακό 5-0, για το πρωτάθλημα στο “Καμπ Νου”. Από τότε όμως πέρασαν αρκετοί μήνες και στη σειρά των τεσσάρων clasico που διανύουμε ο Μουρίνιο βρήκε το αντίδοτο. Ισοπαλία με 1-1 στον επαναληπτικό του “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” και νίκη με 1-0, στην παράταση, στο “Μεστάγια” στον τελικό του Copa Del Rey. 
H 3η πράξη, και 4η συνολικά για φέτος, παίζεται αύριο βράδυ στη Μαδρίτη στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του Champions League. Το “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” βάζει τα... καλά του λοιπόν και όποιος αντέξει!
Ηθικόν ακμαιότατον στη “Βασίλισσα”, ανασύνταξη δυνάμεων στους Καταλανούς
Στο στρατόπεδο της “Βασίλισσας” τα πράγματα είναι σαφώς πιο ήρεμα, σε σχέση πάντα με τα clasico που προηγήθηκαν. Η κατάκτηση του Copa del Rey, αλλά κυρίως το γεγονός ότι σε δύο σερί ματς με την αιώνια εχθρό η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο στάθηκε στο ύψος της, έχουν επαναφέρει τα χαμόγελα στο “Μπερναμπέου”. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα και στη διάθεση των παικτών, με τους “μερένχες” το Σάββατο να περνούν με το εντυπωσιακό 6-3 μέσα από το “Μεστάγια” κόντρα στη Βαλένθια, έστω και αν αγωνίστηκαν με πολλές εφεδρείες.
Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Μπαρτσελόνα μπορεί να “κλείδωσε” τον τίτλο και τυπικά το Σάββατο, αφού με το 2-0 επί της Οσασούνα στο “Καμπ Νου” διατήρησε το +8 από τη “Βασίλισσα”, μόλις πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν, όμως το γόητρο των Καταλανών παραμένει πληγωμένο από την απώλεια του Κυπέλλου. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα είχε την ευκαιρία να σαρώσει και πάλι όποιον τίτλο βρήκε στο διάβα της, όπως είχε κάνει και το 2009, όμως πλέον δεν υπάρχει αυτή η προοπτική.


ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ


Ο Diasim  ποντάρει στην  Bet365
Ουγγαρία - NB I - Ζαλαεγκερζέγκ Τε v BFC Σιόφοκ = 1 - 1,80 X 30 euro = 2-1 WIN 24 euro
ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ - Ρεάλ Μαδρίτης (+0,5) v Μπαρτσελόνα = 1 - 1,45 X 30 euro = 0-2 LOSE 30 euro

νίκη ή ισοπαλία κερδίζουμε
+0.5 ήττα χάνουμε





O Koumartzis ποντάρει στην  Bet365
Δανία - Κύπελλο - Μίντιλαντ v Έσμπιεργκ = 1 - 1,75 Χ 30 euro = 1-2 LOSE 30 euro
COMBO
Ρουμανία - Λίγκα I - Βασλούι v Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα = 1 - 1,33 = 2-1 WIN
Γαλλία - Le Championnat - Μαρσέιγ v Νις = 1 - 1,33 = 4-2 WIN
Σ.Α. 1,77 Χ 30 euro = WIN 23,1 euro



LIVE BET365
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ = Χ / ΗΜΙΧΡΟΝΟ - 2,50 Χ 30 ευρώ στο 35΄ του αγώνα = WIN 45 euro





Καλή επιτυχία!!!

Diasim

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

CHAMPIONS LEAGUE – «Πλούσιο» ορεκτικό στο Γκελζενκίρχεν ενόψει clasico


 
Η νέα «τιτανομαχία» της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα μαγνητίζει το ενδιαφέρον στην ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο το clasico μπορεί να... περιμένει, καθώς την Τρίτη, στη «Φέλτινς Αρένα» του Γκελζενκίρχεν, διεξάγεται μια εξίσου σημαντική αναμέτρηση. Η «πρωτάρα» Σάλκε υποδέχεται την «παλιά καραβάνα» Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε έναν ενδιαφέροντα ημιτελικό, με φαβορί, αλλά και με κάποιες ιδιαιτερότητες...
Οι «μπλε του βασιλιά» πραγματοποιούν τη... χρονιά της ζωής τους, έχοντας φτάσει για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην τελική τετράδα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Απέναντί τους βρίσκονται οι «κόκκινοι διάβολοι» του... δαιμόνιου Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, των δύο τελικών στην προηγούμενη τριετία και συνολικά 7 συμμετοχών σε ημιτελικούς Τσάμπιονς Λιγκ.
Το πλεονέκτημα των Άγγλων είναι προφανές, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, ειδικά μετά τα όσα εκπληκτικά έχει κάνει φέτος η Σάλκε στη διοργάνωση. Παρότι στο πρωτάθλημα έχει μείνει από νωρίς εκτός στόχων και πριν από μερικές εβδομάδες προχώρησε σε αλλαγή προπονητή (Ράνγκνικ αντί Μάγκατ), στο Τσάμπιονς Λιγκ η ομάδα από το Γκελζενκίρχεν έχει πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία, έχοντας πάρει ήδη τα «σκαλπ» των Βαλένθια και Ίντερ.


ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ

Ο Bet52 ποντάρει στην Bet365
 Σλοβενία - Κύπελλο - Μάριμπορ v Κόπερ = 1 - 1,85 Χ 40 ευρώ = 1-0 WIN 34 euro


Ο Diasim ποντάρει στην Bet365
Γαλλία - Νασιονάλ - Κάννες v Λούζενατς = 1 - 1,70 X 30 ευρώ = 2-0 WIN 21 euro
Βόρειος Ιρλανδία - IFA Πρέμιερσιπ - Κλίφτονβιλ v Κρουσέιντερς = +2,5 - 1,61 Χ 30 ευρώ = 3-0 WIN 18,3 euro
Κόπα Λιμπεταδόρες - Γκρέμιο v Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα = 1 - 1,60 Χ 30 ευρώ = 1-2 LOSE 30 euro
Αγγλία - Πρέμιερσιπ - Στόουκ v Γουλβς = 1 - 1,80 Χ 30 ευρώ = 3-0 WIN 24 euro


Ο Κoumartzis ποντάρει στην Bet365
Στόουκ v Γουλβς = 1ημίχρονο / 1τελικό = 2,75 Χ 20 ευρώ = 1ημιχρ. /1τελ. = WIN 35 euro
Κόπα Λιμπεταδόρες - Βελέζ Σάρσφιλντ v Λίγκα Ντεπορτίβο Ουνιβερσιτάρια Κίτο = 1 - 1,57 Χ 30 ευρώ = 3-0 WIN 17,1 euro
ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ - Σάλκε v Μάντσεστερ Γιουν. = -2,5 - 1,53 Χ 50 ευρώ = 0-2 WIN 26,5 euro
ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ - Σάλκε v Μάντσεστερ Γιουν. = - Χ - 3,20 Χ 15 ευρώ = 0-2 LOSE 15 euro


LIVE BET365 
Μάριμπορ - Κόπερ = 1 - 2,62 στο 30΄λεπτό του αγώνα Χ 30 ευρώ = 1-0 WIN 48,6 euro
ΑΤΡ Εστορίλ (τέννις) - Μίλος Ράονιτς - Ιγκόρ Αντρέεβ = 1 - 1,57 Χ 30 ευρώ = 2-0 (6-4) (6-4) WIN 17,1 euro



Καλή επιτυχία στις σημερινές επιλογές μας


ΥΓ. Καλό ξεκίνημα σε 2 καλούς φίλους, τους Betting Tipsters που αρχίζουν σήμερα την στοιχηματική  διαδικτυακή πορεία τους. Θα υπάρξουν μέρες που θα γράφω για το Καζίνο αλλά και για το δικό μου ματς της ημέρας.  Για όσους επιθυμούν να βρεθούν στο μπλόκ τους, μπορούν να πατήσουν το μπάννερ που βρίσκεται απο κάτω.

 create your own banner at mybannermaker.com!



 Diasim

Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ!!!

Στο εξωτερικό ο Μαρινάκης

 

Εκτός Ελλάδας αναμένεται να βρεθεί, αν δεν βρίσκεται ήδη, ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος του πρωταθλητή Ολυμπιακού λέγεται ότι θα μεταβεί σε χώρα της Ευρώπης για ταξίδι... αναψυχής.
Στο εξωτερικό ο Μαρινάκης
Όμως, κάποιες πληροφορίες επιμένουν ότι έχει αναλάβει προσωπικά ένα μεγάλο μεταγραφικό μπαμ της ομάδας του λιμανιού και πηγαίνει για τις τελικές συζητήσεις.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να κάνει ένα μεταγραφικό δώρο στους φίλους του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται το ταξίδι αυτό να έχει άμεση σχέση με το κλείσιμο του παίκτη - βόμβα. Άλλοι λένε ότι πρόκειται για σέντερ φορ, άλλοι για δεκάρι, άλλοι για αμυντικό χαφ.
Η ουσία είναι πως ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων έχει στα σκαριά ένα μεγάλο δώρο για τους φίλους της ομάδας του και ίσως τους το κάνει πιο σύντομα απ' ό,τι θα περίμεναν και οι ίδιοι.
Για να είμαι ειλικρινείς εγώ προσωπικά πιστεύω πως έχει μεταβεί σε γνωστή Ευρωπαϊκή χώρα η οποία παράγει και εμπορεύεται εξαιρετικής ποιότητας οικοδομικά υλικά...!!! Κατά την γνώμη μου η... ΠΑΡΑΓΚΑ... θα πρέπει να ενισχυθεί σημαντικά εν όψη των επόμενων Πρωταθλημάτων. Βέβαια το να ασχολούμαι με τον εν λόγω...διάδοχο του ΟΣΦΠ της νέας τάξης πραγμάτων και πρωταθλημάτων είναι και λιγάκι οξύμωρο. Δεν κοιτάζω τα...χάλια της ομάδας μου καλύτερα?

Ασφαλώς και τα κοιτάζω και θλίβομαι το ίδιο όπως θλίβομαι και για την κατάντια μας σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο. Μαρινάκης, Μπέος, Μήτρογλου, Τσακίρης, Πατέρας, Βγαινόπουλος και όλο αυτό το απίθανο εκφυλιστικό φαινόμενο που προκαλούν αηδία και εμετό σε κάθε νοήμων φίλαθλο. Το κάνατε μπουρδέλο...και μάλιστα ελεεινής μορφής το Ελληνικό Πρωτάθλημα, άθλια ανθρωποερπετά και σημαιοφόροι του γνωστού δόγματος των αγραμμάτων "ΤΑΚΗ" "ΙΝΤΡΑΚΟΜ" "ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ" αλλά και "ΚΟΚΑΙΝΟΜΑΝΗ ΤΖΙΓΓΕΡ" με τα άθλια λαμόγια του!!!

ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ!!!
_______________________________________________

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ


Ο Bet52 ποντάρει το σημερινό του COMBO στην  Bet365
COMBO
Ρέντινγκ v Σέφιλντ Γιουν. = 1 - 1,40 = 2-3 LOSE
Σαουθάμπτον v Χάρτλπουλ = 1 - 1,28 = 2-0 WIN
Σ.Α. 1,79 Χ 40 ευρώ = LOSE 40 euro


Ο Diasim ποντάρει στην Bet365
ΜΟΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Μπλάκμπερν v Μάντσεστερ Σίτι = 2 - 1,90 X 30 euro = 0-1 WIN 27 euro
Μπλάκμπερν v Μάντσεστερ Σίτι = +2,5 - 2,00 X 30 euro = 0-1 LOSE 30 euro
Νορβηγία - Adeccoligaen - Μπρίνε v Άσκερ = +2,5 - 1,47 X 100 euro = 2-2 WIN 47 euro
Βουλγαρία - A PFG - Μοντάνα 1921 v ΤΣΣΚΑ Σόφιας = 2 - 1,66 X 40 euro = 1-4 WIN 26,4 euro
3 Χινάρια... Με το 1 παίρνω όλο το ποντάρισμα πίσω...
Μίντλεσμπρο v Κόβεντρι = Χ - 3,40 Χ 10 euro = 2-1 LOSE 10 euro
Πρέστον v Κάρντιφ = Χ - 3,60 Χ 10 euro = 0-1 LOSE 10 euro
Σκάνθορπ v Μίλγουολ = X - 3,40 X 10 euro = 1-2 LOSE 10 euro


O Koumartzis ποντάρει στην Bet365
Ιρλανδική 3 άδα με ζητούμενα - 1-3αδα & 3-2αδες
Ιρλανδία - Λιγκ Καπ
Λίμερικ v Γουότερφορντ Γιουν. = 1 - 2,40 = 1-0 WIN
Ντροχέντα Γιουν. v Γιου Σι Ντι = 1 - 2,70 = 2-3 LOSE
Γουέξφορντ Γιουθς v Κόρκ Σιτι = 2 - 2,20 = 0-1 WIN
Σύνολο 4 στήλες Χ 5 ευρώ = 20 ευρώ = WIN 6,4 euro
COMBO
Ρέντινγκ v Σέφιλντ Γιουν. = 1 - 1,40 = 2-3 LOSE
Μπλάκμπερν v Μάντσεστερ Σίτι = X2 - 1,20 = 0-1 WIN
Σ.Α. 1,68 Χ 50 ευρώ = LOSE 50 euro
ΜΟΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Νόργουιτς v Ντέρμπι = G/G = 1,80 X 30 ευρώ = 3-2 WIN 24 euro
Σρούσμπερι v Άκρινγκτον Στάνλει = 1 - 2,20 Χ 30 ευρώ = 0-0 LOSE 30 euro
Κοπεγχάγη v Σίλκεμποργκ ΙΦ = 1 - 1,50 Χ 30 ευρώ = 2-0 WIN 15 euro
Σαραγόσα v Αλμερία = 1 - 1,72 Χ 30 ευρώ = 1-0 WIN 21,6 euro


Ο Κερδοσκόπος ποντάρει στην Bet365
ΜΟΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Σρούσμπερι v Άκρινγκτον Στάνλει = 1 - 2,20 X 30 euro = 0-0 LOSE 30 euro
Πρέστον v Κάρντιφ = 1 - 3,50 X 20 euro = 0-1 LOSE 20 euro
Έρεμπρο ΣΚ v Χέλσινμποργκ = 1 - 2,40 X 30 euro = 1-1 LOSE 30 euro
Ντιζόν v Αζαξιό = X - 3,00 X 25 euro = 1-1 WIN 50 euro
Τουν v Γκρασχόπερς = X - 3,30 X 25 euro = 0-1 LOSE 25 euro



Συνεχίζεται...

Κυριακή 24 Απριλίου 2011

Στα 168,8 ευρώ έφτασε η συνολική χασούρα της σελίδας μας...!!!


 
Καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο για σήμερα.
 Δεν νομίζω πως χρειάζονται και πολλά λόγια από μέρους μου για την σημερινή μας μέρα. 
Οβελίας, μεζεδάκια, αλκοόλ κλπ. Τα ξέρουμε όλοι μας και ήδη είμαστε χωμένοι για τα γερά τέτοια ώρα του μεσημεριού. 
Χθες βιώσαμε την μεγαλύτερη μας απώλεια κεφαλαίου μας από τις αλλεπάλληλες αστοχίες των επιλογών μας.
Στα 168,8 ευρώ έφτασε η συνολική χασούρα της σελίδας μας...!!! Άλλος λιγότερα, άλλος περισσότερα... φτάσαμε στο ποσό που προανέφερα, με αποτέλεσμα να τρέχουμε και να μην προλαβαίνουμε!
Έχει σημάνει συναγερμός διότι δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί  αυτή η...κατρακύλα μας διότι στο τέλος θα οδηγηθούμε εκεί που δείχνει η σημερινή φωτογραφία μας. 
Για σήμερα θα ανεβαίνουν τα σημερινά μας πονταρίσματα σε όλη την διάρκεια της στοιχηματικής ημέρας και ευχή όλων μας είναι να ανακάμψουμε πολύ σύντομα. 

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ


Ο Bet52 ποντάρει στην Betfair & Expekt
Superettan Assyriska vs Osters = 1 - 1,77 X 25 euro = 0-0 LOSE 25 euro
Süper Lig Bucaspor vs Fenerbahce = 2 - 1,38 X 40 euro = 3-5 WIN 15,2 euro


O Diasim ποντάρει στην Bet365

COMBO
Νανσί v Αρλ = 1 - 1,44 = 0-0 LOSE
Ατλέτικο Μαδρίτης v Λεβάντε = 1 - 1,53 = 4-1 WIN
Σ.Α. 2,20 Χ 30 ευρώ = LOSE 30 euro

ΜΟΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ
ΜΠΟΛΤΟΝ - ΑΡΣΕΝΑΛ = 2 - 1,66 Χ 30 ευρώ = 2-1 LOSE 30 euro
ΜΠΟΛΤΟΝ - ΑΡΣΕΝΑΛ = +2,5 - 1,61 Χ 30 ευρώ = 2-1 WIN 18,3 euro
ΣΕΒΙΛΛΗ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ = 1 - 1,80 Χ 30 ευρώ = 3-2 WIN 24 euro


O Koumartzis ποντάρει στην Bet365
Τολούκα v Εστουντιάντες Τέκος = 1 - 1,57 Χ 30 ευρώ = 4-4 LOSE 30 euro
Ατλέτικο Μαδρίτης v Λεβάντε = 1 - 1,53 Χ 30 ευρώ = 4-1 WIN 15,9 euro
Μπόλτον v Άρσεναλ = 2 - 1,66 Χ 30 ευρώ = 2-1 LOSE 30 euro

Λοριάν v Λιλ (AH - 0,- 0.5) = 2 - 1,95 Χ 30 ευρώ = 1-1 LOSE 15 euro
0,-0.5 ισοπαλία χάνουμε τα μισά

ήττα χάνουμε