Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Παναθηναϊκός Vs Μακάμπι


Έξι χρόνια μετά την τελευταία τους συνάντηση σε Final-4, Παναθηναϊκός και Μακάμπι Τελ Αβίβ έδωσαν ραντεβού στον μεγάλο τελικό της Κυριακής στη Βαρκελώνη, έχοντας απόλυτη ισορροπία τόσο στις νίκες, όσο και στα τρόπαια! Από πέντε κούπες μετρά η κάθε ομάδα, ενώ και το σκορ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις σε Final-4 είναι ισόπαλο, 2-2. Άρα πάμε για ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο πέμπτο τους ματς και τρίτο τελικό ανάμεσα στο τριφύλλι και την «ομάδα του λαού»!

Το 2000 και το 2001 (Σουπρολίγκα) Παναθηναϊκός και Μακάμπι είχαν παίξει για το τρόπαιο, με την ελληνική ομάδα να επικρατεί στη Θεσσαλονίκη και τους Ισραηλινούς να παίρνουν ρεβάνς στο Παρίσι. Το 2002 στη Μπολόνια οι δύο ομάδες βρέθηκαν στον ημιτελικό με τους «πράσινους» να επικρατούν και τελικά να κατακτούν και το κύπελλο, ενώ το 2005 στη Μόσχα, ξανά στον ημιτελικό, ήταν η σειρά της ομάδας του Πίνι Γκέρσον να πανηγυρίσει, φτάνοντας επίσης μέχρι τη στέψη.

Το ενδιαφέρον στοιχείο αυτής της μονομαχίας ανά τα έτη, είναι πως οι νίκες έχουν γίνει εναλλάξ, σχηματίζοντας ένα «τρενάκι» Παναθηναϊκός-Μακάμπι-Παναθηναϊκός-Μακάμπι! Αν συνεχιστεί αυτό και φέτος, τότε είναι η σειρά των παικτών του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να κερδίσουν και να σηκώσουν το έκτο ευρωπαϊκό. Πάντως, για να αναφέρουμε και κάτι ακόμη που είναι ενδεικτικό της δυναμικής των δύο αντιπάλων στο ευρωπαϊκό μπάσκετ τα τελευταία χρόνια, Παναθηναϊκός και Μακάμπι έχουν κατακτήσει τα επτά από τα τελευταία 12 τρόπαια σε Final-4 Ευρωλίγκα και Σουπρολίγκα!


ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ

Ο Diasim  ποντάρει στην Bet365

ΜΟΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟ ΡΙΣΚΟ!!!
Νορβηγία - Tippeligaen - Βαλερένγκα v ΣΚ Μπραν = 2 - 5,00 X 10 euro = 0-2 WIN 40 euro
Σουηδία - Superettan - Ατβίνταμπεργκς FF v Άνγκελχολμ = 2 - 4,33 X 10 euro = 5-0 LOSE 10 euro
Πολωνία - Εξτρακλάσα - Σλασκ Βρόσλαβ v Πολόνια Μπίτομ = X - 3,50 X 10 euro = 0-0 WIN 25 euro
Αγγλία - Πρέμιερσιπ - Έβερτον v Μάντσεστερ Σίτι = X - 3,20 X 10 euro = 2-1 LOSE 10 euro


Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Φτάνει να παίξει σαν ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!!






Το Παλάου Σαν Τζόρντι φορά τα γιορτινά του, ανοίγει τις πύλες του και υποδέχεται σιγά-σιγά Έλληνες, Ιταλούς, Ισραηλινούς και Ισπανούς φιλάθλους, λίγες στιγμές πριν το πρώτο τζάμπολ του ημιτελικού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Σιένα 19:00, ΝΕΤ, Nova. Για το τριφύλλι η αποψινή πρόκληση είναι τεράστια, καθώς για να φτάσει να διεκδικήσει το έκτο αστέρι, πρέπει πρώτα να υποτάξει τη σκληροτράχηλη ομάδα (με όλη τη σημασία της λέξης) του Σιμόνε Πιανιτζιάνι. 



Οι παίκτες του Παναθηναϊκού βγήκαν από νωρίς στο παρκέ για την προθέρμανση, ενώ λίγο αργότερα ακολούθησαν αυτοί της Σιένα, την ώρα που οι πρώτοι φίλοι της ελληνικής ομάδας πήραν τις θέσεις τους στις εξέδρες και άρχισαν να κρεμούν τα πανό τους κάνοντας τη… γνωστή ελληνική φασαρία! Από κοντά και οι οπαδοί της Μακάμπι που κάθονται δίπλα στους Έλληνες.

Πρόσωπο της ημέρας είναι ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος έχει τα γενέθλιά του και του ευχήθηκε ακόμη και η διοργανώτρια, με τούρτα-έκπληξη που του έστειλε στο πρωινό χαλάρωμα. Ο «Μήτσος» έχει τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα, καθώς αυτόν κατονομάζουν ως πιο επικίνδυνο παίκτη άπαντες στη Βαρκελώνη.

Στις 22:00 ο δεύτερος ημιτελικός
Στις 22:00 θα ξεκινήσει ο δεύτερος ημιτελικός του Final-4, μια τιτανομαχία ανάμεσα σε δύο από τις πλέον ιστορικές ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου. Η Ρεάλ Μαδρίτης με τα οκτώ Κύπελλα Πρωταθλητριών συναντά την Μακάμπι Τελ Αβίβ με τις πέντε κούπες. 

ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗ.

Diasim



Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

SUPERLEAGUE - Ταφόπλακα για τον Ηρακλή!


Η έφεση του Ηρακλή έπεσε στο κενό και ο ιστορικός σύλλογος της Θεσσαλονίκης υποβιβάζεται αυτομάτως στη Football League.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δεν έκανε δεκτή την ένσταση του “γηραιού” και την απέρριψε κατ΄ ουσίαν, ενώ αντίθετα ο Πανιώνιος πήρε την άδεια συμμετοχής για την περίοδο 2011/12. Επιβλήθηκε, βέβαια, πρόστιμο 7 χιλιάδων ευρώ στους “κυανέρυθρους” για παραβάσεις καταληκτικών προθεσμιών. Πέρασε και ο φάκελος του Πανσερραϊκού

Όπως είναι λογικό, στις τάξεις του Ηρακλή επικρατεί απογοήτευση. Βέβαια, ακόμα είναι νωρίς για να πει κανείς το οτιδήποτε, αφού δεν τους έχει κοινοποιηθεί το σκεπτικό της απόφασης και όπως δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο νομικό εκπρόσωπος της ομάδας Χάρης Γρηγορίου, ο υποβιβασμός είναι οριστικός: «Είναι πολύ δύσκολη μέρα για τον Ηρακλή. Δυστυχώς ο υποβιβασμός είναι οριστικός. Δεν μπορούμε να καταφύγουμε σε πολιτικά δικαστήρια. Περιμένουμε το σκεπτικό της απόφασης», δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM.

"Είναι μια δύσκολη στιγμή. Αισθανόμαστε αηδία. Μια φάρσα που ξεκίνησε πέρυσι, συνεχίζεται φέτος. Μετά από 100 χρόνια κατάφεραν να διαλύσουν ένα σύλλογο", ήταν η πρώτη αντίδραση από πλευράς του προέδρου της ΠΑΕ Ηρακλής, Γιάννη Τάκη.

Πάντως, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες προς το παρόν πληροφορίες, η έφεση του Ηρακλή απορρίφθηκε με ψήφους 2 προς 1. Μόνο ο κ. Γυφτάκης ψήφισε υπέρ του “γηραιού”. Αλλά, όπως προείπαμε, στην “κυανόλευκη” ΠΑΕ περιμένουν το σκεπτικό της απόφασης.

Αναλύτικά, οι αποφάσεις της ΕΠΟ:

Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1.Εκανε δεκτή τυπικά και κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Πανιώνιος. Εκδίδει άδεια UEFA για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 7.000 ευρώ για παραβάσεις καταληκτικών προθεσμιών.
2.Εκανε δεκτή τυπικά και κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός. Εκδίδει άδεια UEFA για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 7.000 ευρώ για παραβάσεις καταληκτικών προθεσμιών.
3.Εκανε δεκτή τυπικά και απέρριψε κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Ηρακλής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η άδεια που εκδίδεται για κάθε ΠΑΕ αναφέρεται ως άδεια UEFA, μετά την πλήρη εξομοίωση των κριτηρίων για τη συμμετοχή, τόσο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όσο στο πρωτάθλημα της Super League.
 Συνεχίζεται...


Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Έφεση Εισαγγελέα για Μαρινάκη


Έφεση κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λιγκ που έκρινε ως απαράδεκτη την πειθαρχική δίωξη που ασκήθηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη, άσκησε ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ομοσπονδίας Μ. Αντωνακάκης για την συμπεριφορά του προέδρου του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Να θυμίσουμε ότι αρχικά η δίωξη του Βαγγέλη Μαρινάκη στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ κρίθηκε ότι δεν μπορούσε να συζητηθεί ως αναρμόδια και παρέπεμψε την υπόθεση στην πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λιγκ. Την προηγούμενη εβδομάδα το πρωτοβάθμιο όργανο της διοργανώτριας έκανε λόγο για απαράδεκτη δίωξη του προέδρου του Ολυμπιακού λόγω ύπαρξης δεδικασμένου, από την στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει τιμωρηθεί ήδη για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Σήμερα ωστόσο ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ κ. Αντωνακάκης άσκησε έφεση κατά της απόφασης προς την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ με την λογική ότι δεν μπορεί να έχουμε δεδικασμένο αφού δεν κρίθηκε η συμπεριφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη στο ντέρμπι της 19ης Φεβρουαρίου, ζητώντας ουσιαστικά την τιμωρία του προέδρου των "ερυθρολεύκων".

CHAMPIONS LEAGUE – Επικυρώνει το εισιτήριο η Γιουνάιτεντ
Την πρόκρισή της σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ για τρίτη φορά την τελευταία τετραετία καλείται να επικυρώσει το βράδυ της Τετάρτης η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Σάλκε στη «Φέλτινς Αρένα». Αν και στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο, το 2-0 του πρώτου παιχνιδιού στο «Ολντ Τράφορντ» δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στους «μπλε του βασιλιά», που πάντως έχουν κάνει ήδη την υπέρβασή τους.
Το σκορ ασφαλείας του πρώτου αγώνα δίνει το δικαίωμα στον Σερ Αλεξ Φέργκιουσον να ξεκουράσει κάποιους από τους βασικούς, καθώς την Κυριακή ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με την Τσέλσι στο «Ολντ Τράφορντ» που πιθανότατα κρίνει και τον τίτλο στην Πρέμιερσιπ.
Γι’ αυτόν το λόγο, ο Γουέιν Ρούνι, που δε συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση λόγω ενοχλήσεων, αναμένεται να παρακολουθήσει από τον πάγκο το ματς με τη Σάλκε, παρότι θεωρείται έτοιμος να αγωνιστεί. Εκτός θα μείνει πιθανότατα και ο Φάμπιο, που επίσης αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού, ο Γκιγκς είναι αμφίβολος για τον ίδιο λόγο, ενώ επιστρέφουν οι Μπερμπάτοφ και Φλέτσερ.
Στον αντίποδα, η Σάλκε θέλει να κλείσει ευχάριστα το φετινό της ταξίδι στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και -γιατί όχι;- να διεκδικήσει όσες ελπίδες της απομένουν για την πρόκριση. Ο Ραλφ Ράνγκνικ δήλωσε ότι η ομάδα του θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να παίξει καλύτερα απ’ ότι στο πρώτο παιχνίδι, γι’ αυτό θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Μοναδικό ερωτηματικό αποτελεί ο στόπερ Χέβεντες, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού και ενδέχεται να προφυλαχτεί. Το ίδιο ισχύει και για τον Κλας Γιαν Χούντελαρ, ο οποίος έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, αλλά έχει μείνει αρκετό καιρό εκτός δράσης, ενώ δεν υπολογίζονται οι μακροχρόνια απόντες Γκαβράνοβιτς, Μόριτς και Πάντερ.

Η ταυτότητα του αγώνα

Ώρα έναρξης: 21:45 (ΝΕΤ)
Γήπεδο: «Φέλτινς Αρένα», Γκελζενκίρχεν

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Μάντσεστερ Γ. (4-4-2): Φαν ντερ Σαρ – Ο΄Σέι, Φέρντιναντ, Βίντιτς, Εβρά – Βαλένσια, Κάρικ, Σκόουλς, Νάνι – Όουεν, Μπερμπάτοφ.
Σάλκε (4-4-2): Νόιερ – Ουτσίντα, Χέβεντες (Μάτιπ), Μέτσελντερ, Σάρπεϊ – Φαρφάν, Κλούγκε, Παπαδόπουλος, Χουράδο – Ραούλ, Εντού.
Διαιτητής: Πέδρο Προένσα (Πορτογαλία)

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ

Ο Diasim  ποντάρει στην  Bet365

COMBO  ATP – Μαδρίτη - Αγώνες 2ου Γύρου - TENNIS
Τόμας Μπέρντικ   v   Μαρσέλ Γκρανολέρ = 1 - 1,36 = 2-0 (6-4,6-0) WIN
Σαντιάγκο Χιράλντο   v   Ρόμπιν Σόντερλινγκ = 2 - 1,25 = 0-2 (3-6,3-6) WIN
Σ.Α. 1,70 Χ 30 ευρώ = WIN 21 euro

COMBO
Δανία - 1η Κατηγορία - Σκίβε v Χβιντόβρε = 1 - 1,61 = 1-1 LOSE
Ελλάδα A1: Προημιτελικοί Μπάσκετ - Καβάλα - ΠΑΟΚ = under 152,5 p. - 1,40 = 62-64 WIN
Σ.Α. 2,25 Χ 20 ευρώ = LOSE 20 euro


Ο Κουμαρτζής ποντάρει στην Bet365
Φινλανδία - Kakkonen (Όμιλος Β) - Σάλπα Σάλο v ΛΟΠΑ = 1 - 1,40 X 30 ευρώ = 1-0 WIN 12 euro
ΠΓΔΜ - Κύπελλο - Napredak v Μεταρλουνγκ Σκόπια = 2 - 2,00 Χ 30 ευρώ = 0-2 WIN 30 euro
Δανία - Κύπελλο - Ράντερς v Νόρτζελαντ = 1 - 2,20 Χ 30 ευρώ = 0-0 LOSE 30 euro
Δανία - 1η Κατηγορία - Χιόρινγκ v ΗΒ Κόγκε = 2 - 1,75 Χ 30 ευρώ = 0-3 WIN 22,5 euro



Καλή επιτυχία στα σημερινά μας πονταρίσματα


Diasim


Τρίτη 3 Μαΐου 2011

CHAMPIONS LEAGUE – Αυλαία στα clasico με πολλές... γκρίνιες


Ο «μαραθώνιος» clasico ολοκληρώνεται το βράδυ της Τρίτης (21:45) στο «Καμπ Νόου», με τον επαναληπτικό ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «μπλαουγκράνα» έχουν το ξεκάθαρο προβάδισμα μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα στο «Μπερναμπέου», ωστόσο η ατμόσφαιρα μυρίζει... μπαρούτι, λόγω των συνεχόμενων αντεγκλήσεων μεταξύ των δύο  ομάδων.
Οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια για πρωτάθλημα και κύπελλο (η Μπάρτσα πήρε την ισοπαλία στη Μαδρίτη και ουσιαστικά στέφθηκε πρωταθλήτρια, ενώ οι «μερένγκες» πήραν το Copa del Rey και ο πρώτος ημιτελικός στη Μαδρίτη αναμενόταν με τεράστιο ενδιαφέρον. Οι Καταλανοί κυριάρχησαν ξανά και πήραν «καθαρή» νίκη με 2-0, όμως οι Μαδριλένοι είχαν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Γερμανού, Βόλφγκανγκ Σταρκ, με αποκορύφωμα την αποβολή (και τιμωρία μετέπειτα) του Ζοσέ Μουρίνιο.
Στη συνέχεια ακολούθησε «πόλεμος» δηλώσεων και από τις δύο πλευρές, καθώς και βίντεο με φάσεις που ο καθένας υποστήριζε ότι αδικήθηκε, ενώ τη Δευτέρα έγινε γνωστή και η απόφαση της UEFA, η οποία απέρριψε τις καταγγελίες των δύο ομάδων για τα όσα διαδραματίστηκαν στο πρώτο παιχνίδι.
Απο εκεί και πέρα... εγώ τουλάχιστον, έχω πολύ πιο σοβαρά και ουσιαστικά θέματα να ασχοληθώ και ποσώς με ενδιαφέρει το σημερινό συγκεκριμένο  παιχνίδι.


 ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ

 Ο Diasim  ποντάρει στην  Bet365
 Βουλγαρία - A PFG - Μπερόε v Λοκομοτίβ Πλόβντιβ = 2 - 2,10 X 30 euro = 1-0 LOSE 30 euro
 Ισλανδία - Πρέμιερ Λιγκ - Vikingur Reykjavik v Θορ = 1 - 2,00 X 30 euro = 2-0 WIN 30 euro


Ο  Koumartzis ποντάρει στην  Bet365
Αυστρία - Κύπελλο - Κάπφενμπεργκ v Αούστρια Λουστενάου = 1 - 1,75 X 30 euro = 1-2 LOSE 30 euro
Αίγυπτος - 1η Κατηγορία  - Αλ Αχλί (-0,5 ΑΗ)  v Ελ Γκουνάχ = 1 - 1,525 X 30 euro = 1-0 WIN 15,7 euro

Καλή επιτυχία στις σημερινές επιλογές μας!


Diasim


Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Καλό μήνα και καλή Πρωτομαγιά



«Ελλάδα: Ποδόσφαιρο 100 χρόνια πίσω»



Ο περίγελος της Ευρώπης έχει καταντήσει η χώρα μας, αφού δεν μας έφταναν όλα όσα μας καταμαρτυρούν σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο και μας χλευάζουν, ήρθε για ακόμα μία φορά ποδοσφαιρική αφορμή για να βγάλουν στο εξωτερικό όση χολή διαθέτουν. Και ποιος μπορεί να τους κατηγορήσει μετά το όνειδος που ζήσαμε χθες στο ΟΑΚΑ.  Ξέσπασε σε λυγμούς ο Μαρσέλο Σαρμιέντο στα αποδυτήρια και δεν βγήκε έξω για να πάρει το μετάλλιό του. Ο μέσος του Ατρόμητου ήταν από αυτούς που χτυπήθηκαν από οπαδούς της ΑΕΚ στην εισβολή στον αγωνιστικό χώρο, αντέδρασε κι αυτός για να προστατεύσει τον εαυτό του ενώ φοβήθηκε για τα μέλη της οικογένειάς του που βρίσκονταν στην εξέδρα. Και εξήγησε τους λόγους της κίνησής του: "Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό, να πάρω μέρος σε επεισόδια. Φοβήθηκα για την οικογένειά μου, είμαι πολύ στενοχωρημένος. Ζητώ συγνώμη αλλά έβλεπα την οικογένειά μου, το δίχρονο παιδί μου και τη γυναίκα μου να κινδυνεύουν οι ζωές τους και δεν μπορούσα να μην αντιδράσω", είπε ο Αργεντίνος.
Δώνης: "Μπουρδέλο το κράτος και το ποδόσφαιρο μας"
Καυστικότατος στις δηλώσεις του ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος δεν μάσησε τα λόγια του και τόνισε ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο και το ελληνικό κράτος είναι ένα μπουρδέλο. Για το ματς ο προπονητής του Ατρόμητου τόνισε ότι ήταν στημένο και σκηνοθετημένο τέλεια. «Το ματς ήταν μια παρωδία. Στημένο και καλά σκηνοθετημένο. Δυστυχώς ζούμε σε ένα κράτος μπουρδέλο και το ποδόσφαιρο μας είναι μπουρδέλο και αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά. Και συμπλήρωσε στο ίδιο ύφος: “Το να βλέπεις ποδοσφαιριστές να τρέχουν να σώσουν τις οικογένειες τους από οπαδούς που κρατούσαν πιστόλια και τους σημάδευαν και να τους βλέπεις μετά ματωμένους στα αποδυτήρια νομίζω συμφωνεί ΟΛΟΣ ο κόσμος πως είναι ντροπή!”


ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ

Ο Diasim  ποντάρει στην Bet365

PAROLI 3 ΑΓΩΝΩΝ
με ζητούμενα - 1 - 3άδα & 3-4άδες = 4 στ. Χ 5 ευρώ = 20 ευρώ = LOSE 5,27 euro
Ρωσία - Πρέμιερ Λιγκ - Κρίλια Σοβέτοφ v Ρούμπιν Καζάν = 2 - 2,05 = 2-2 LOSE
Ρωσία - Πρέμιερ Λιγκ - Ανζι Μακχακάλα v Ροστόφ = 1 - 1,90 = 1-0 WIN
Σουηδία - Allsvenskan - Κάλμαρ ΦΦ v Σιριάνσκα = 1 - 1,55 = 2-0 WIN

PAROLI 4 ΑΓΩΝΩΝ "ΚΑΡΦΙ"
Ολλανδία - Eredivisie - Χέρενφεν v Άγιαξ = 2 - 1,50 = 1-2 WIN
Αγγλία - Πρέμιερσιπ - Άρσεναλ v Μάντσεστερ Γιουν. = Χ2 - 1,50 = 1-0 LOSE
Ελβετία - Σούπερ Λιγκ - Μπελινζόνα v Ζυρίχη = 2 - 1,60 = 0-1 WIN
Ελβετία - Σούπερ Λιγκ - Σιόν v Βασιλεία = Χ2 - 1,25 = 3-0 LOSE
Συνολική απόδοση 4,5 Χ 20 ευρώ = LOSE 20 euro

LIVE BET365
Ολλανδία - Eredivisie - Χέρενφεν v Άγιαξ = 2 - 1,72 X 30 euro (ποντάρισμα στο ημίχρονο του αγώνα) = 1-2 WIN 21,6 euro
ΦΟΒΕΡΟ... Στο 45.28΄΄ του 2ου ημιχρόνου έγινε το 1-2 για τον Άγιαξ...!!!
LIVE BET365
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΧΕΤΑΦΕ = 1 - 1,90 Χ 30 ευρώ  ποντάρισμα στο 25΄ λεπτό του αγώνα = 2-1  WIN 27 euro
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΧΕΤΑΦΕ = 1 - 3,75 Χ 30 ευρώ  ποντάρισμα στο 35΄ λεπτό του αγώνα  = 2-1 WIN 82,5 euro

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΧΕΤΑΦΕ = Χ - 5,50 Αποτ. ημίχρ. Χ 10 ευρώ  ποντάρισμα στο 38΄ λεπτό του αγώνα = 0-1 LOSE 10 euro
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΧΕΤΑΦΕ = under 3 corner πρωτο ημίχρονο = 1,60 Χ 50 ευρώ  ποντάρισμα στο 40΄ λεπτό του αγώνα = 2 corners - WIN 30 euro




Ο Koumartzis  ποντάρει στην Bet365

PAROLI 6 ΑΓΩΝΩΝ ΜΕ ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ
Ελβετία - Σούπερ Λιγκ - Σιόν v Βασιλεία = 2 - 2,00 = 3-0 LOSE
Δανία - 1η Κατηγορία - Βέιλε v Ρόσκιλντ = 1 - 1,65 = 2-0 WIN
Βέλγιο - Πλέι-οφ - Αντερλεχτ v Κλαμπ Μπριζ = 1 - 1,70
Πορτογαλία - Liga de Honra - Φρεαμούντε v Τροφένσε = 2 - 2,15 = 1-0 LOSE
Βέλγιο - 2η Κατηγορία - Μόλενμπεκ v RB Ντουρ Μπορινάτζε = 1 - 1,80 = 0-0 LOSE
Αυστρία - Μπουντεσλίγκα - Ραπίντ Βιέννης v FC Σάλτσμπουργκ = 1 - 2,10 = 1-2 LOSE
1-6ΑΔΑ - 6-5ΑΔΕΣ & 15-4ΑΔΕΣ = 22 ΣΤΗΛΕΣ Χ 1 ΕΥΡΩ = 22 ΕΥΡΩ = LOSE 22 euro

LIVE BET365
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΧΕΤΑΦΕ = 1 - 1,90 Χ 30 ευρώ  ποντάρισμα στο 25΄ λεπτό του αγώνα = 2-1 WIN 27 euro
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΧΕΤΑΦΕ = 1 - 3,75 Χ 30 ευρώ  ποντάρισμα στο 35΄ λεπτό του αγώνα = 2-1 WIN 82,5 euro

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΧΕΤΑΦΕ = Χ - 5,50 Αποτ. ημίχρ. Χ 10 ευρώ  ποντάρισμα στο 38΄ λεπτό του αγώνα = 0-1 LOSE 10 euro
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΧΕΤΑΦΕ = under 3 corner πρωτο ημίχρονο = 1,60 Χ 50 ευρώ  ποντάρισμα στο 40΄ λεπτό του αγώνα = 2 corners - WIN 30 euro





Diasim