Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Παναθηναϊκός Vs Μακάμπι


Έξι χρόνια μετά την τελευταία τους συνάντηση σε Final-4, Παναθηναϊκός και Μακάμπι Τελ Αβίβ έδωσαν ραντεβού στον μεγάλο τελικό της Κυριακής στη Βαρκελώνη, έχοντας απόλυτη ισορροπία τόσο στις νίκες, όσο και στα τρόπαια! Από πέντε κούπες μετρά η κάθε ομάδα, ενώ και το σκορ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις σε Final-4 είναι ισόπαλο, 2-2. Άρα πάμε για ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο πέμπτο τους ματς και τρίτο τελικό ανάμεσα στο τριφύλλι και την «ομάδα του λαού»!

Το 2000 και το 2001 (Σουπρολίγκα) Παναθηναϊκός και Μακάμπι είχαν παίξει για το τρόπαιο, με την ελληνική ομάδα να επικρατεί στη Θεσσαλονίκη και τους Ισραηλινούς να παίρνουν ρεβάνς στο Παρίσι. Το 2002 στη Μπολόνια οι δύο ομάδες βρέθηκαν στον ημιτελικό με τους «πράσινους» να επικρατούν και τελικά να κατακτούν και το κύπελλο, ενώ το 2005 στη Μόσχα, ξανά στον ημιτελικό, ήταν η σειρά της ομάδας του Πίνι Γκέρσον να πανηγυρίσει, φτάνοντας επίσης μέχρι τη στέψη.

Το ενδιαφέρον στοιχείο αυτής της μονομαχίας ανά τα έτη, είναι πως οι νίκες έχουν γίνει εναλλάξ, σχηματίζοντας ένα «τρενάκι» Παναθηναϊκός-Μακάμπι-Παναθηναϊκός-Μακάμπι! Αν συνεχιστεί αυτό και φέτος, τότε είναι η σειρά των παικτών του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να κερδίσουν και να σηκώσουν το έκτο ευρωπαϊκό. Πάντως, για να αναφέρουμε και κάτι ακόμη που είναι ενδεικτικό της δυναμικής των δύο αντιπάλων στο ευρωπαϊκό μπάσκετ τα τελευταία χρόνια, Παναθηναϊκός και Μακάμπι έχουν κατακτήσει τα επτά από τα τελευταία 12 τρόπαια σε Final-4 Ευρωλίγκα και Σουπρολίγκα!


ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ

Ο Diasim  ποντάρει στην Bet365

ΜΟΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟ ΡΙΣΚΟ!!!
Νορβηγία - Tippeligaen - Βαλερένγκα v ΣΚ Μπραν = 2 - 5,00 X 10 euro = 0-2 WIN 40 euro
Σουηδία - Superettan - Ατβίνταμπεργκς FF v Άνγκελχολμ = 2 - 4,33 X 10 euro = 5-0 LOSE 10 euro
Πολωνία - Εξτρακλάσα - Σλασκ Βρόσλαβ v Πολόνια Μπίτομ = X - 3,50 X 10 euro = 0-0 WIN 25 euro
Αγγλία - Πρέμιερσιπ - Έβερτον v Μάντσεστερ Σίτι = X - 3,20 X 10 euro = 2-1 LOSE 10 euro