Τρίτη 3 Μαΐου 2011

CHAMPIONS LEAGUE – Αυλαία στα clasico με πολλές... γκρίνιες


Ο «μαραθώνιος» clasico ολοκληρώνεται το βράδυ της Τρίτης (21:45) στο «Καμπ Νόου», με τον επαναληπτικό ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «μπλαουγκράνα» έχουν το ξεκάθαρο προβάδισμα μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα στο «Μπερναμπέου», ωστόσο η ατμόσφαιρα μυρίζει... μπαρούτι, λόγω των συνεχόμενων αντεγκλήσεων μεταξύ των δύο  ομάδων.
Οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια για πρωτάθλημα και κύπελλο (η Μπάρτσα πήρε την ισοπαλία στη Μαδρίτη και ουσιαστικά στέφθηκε πρωταθλήτρια, ενώ οι «μερένγκες» πήραν το Copa del Rey και ο πρώτος ημιτελικός στη Μαδρίτη αναμενόταν με τεράστιο ενδιαφέρον. Οι Καταλανοί κυριάρχησαν ξανά και πήραν «καθαρή» νίκη με 2-0, όμως οι Μαδριλένοι είχαν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Γερμανού, Βόλφγκανγκ Σταρκ, με αποκορύφωμα την αποβολή (και τιμωρία μετέπειτα) του Ζοσέ Μουρίνιο.
Στη συνέχεια ακολούθησε «πόλεμος» δηλώσεων και από τις δύο πλευρές, καθώς και βίντεο με φάσεις που ο καθένας υποστήριζε ότι αδικήθηκε, ενώ τη Δευτέρα έγινε γνωστή και η απόφαση της UEFA, η οποία απέρριψε τις καταγγελίες των δύο ομάδων για τα όσα διαδραματίστηκαν στο πρώτο παιχνίδι.
Απο εκεί και πέρα... εγώ τουλάχιστον, έχω πολύ πιο σοβαρά και ουσιαστικά θέματα να ασχοληθώ και ποσώς με ενδιαφέρει το σημερινό συγκεκριμένο  παιχνίδι.


 ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ

 Ο Diasim  ποντάρει στην  Bet365
 Βουλγαρία - A PFG - Μπερόε v Λοκομοτίβ Πλόβντιβ = 2 - 2,10 X 30 euro = 1-0 LOSE 30 euro
 Ισλανδία - Πρέμιερ Λιγκ - Vikingur Reykjavik v Θορ = 1 - 2,00 X 30 euro = 2-0 WIN 30 euro


Ο  Koumartzis ποντάρει στην  Bet365
Αυστρία - Κύπελλο - Κάπφενμπεργκ v Αούστρια Λουστενάου = 1 - 1,75 X 30 euro = 1-2 LOSE 30 euro
Αίγυπτος - 1η Κατηγορία  - Αλ Αχλί (-0,5 ΑΗ)  v Ελ Γκουνάχ = 1 - 1,525 X 30 euro = 1-0 WIN 15,7 euro

Καλή επιτυχία στις σημερινές επιλογές μας!


Diasim