Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Έφεση Εισαγγελέα για Μαρινάκη


Έφεση κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λιγκ που έκρινε ως απαράδεκτη την πειθαρχική δίωξη που ασκήθηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη, άσκησε ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ομοσπονδίας Μ. Αντωνακάκης για την συμπεριφορά του προέδρου του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Να θυμίσουμε ότι αρχικά η δίωξη του Βαγγέλη Μαρινάκη στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ κρίθηκε ότι δεν μπορούσε να συζητηθεί ως αναρμόδια και παρέπεμψε την υπόθεση στην πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λιγκ. Την προηγούμενη εβδομάδα το πρωτοβάθμιο όργανο της διοργανώτριας έκανε λόγο για απαράδεκτη δίωξη του προέδρου του Ολυμπιακού λόγω ύπαρξης δεδικασμένου, από την στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει τιμωρηθεί ήδη για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Σήμερα ωστόσο ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ κ. Αντωνακάκης άσκησε έφεση κατά της απόφασης προς την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ με την λογική ότι δεν μπορεί να έχουμε δεδικασμένο αφού δεν κρίθηκε η συμπεριφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη στο ντέρμπι της 19ης Φεβρουαρίου, ζητώντας ουσιαστικά την τιμωρία του προέδρου των "ερυθρολεύκων".

CHAMPIONS LEAGUE – Επικυρώνει το εισιτήριο η Γιουνάιτεντ
Την πρόκρισή της σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ για τρίτη φορά την τελευταία τετραετία καλείται να επικυρώσει το βράδυ της Τετάρτης η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Σάλκε στη «Φέλτινς Αρένα». Αν και στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο, το 2-0 του πρώτου παιχνιδιού στο «Ολντ Τράφορντ» δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στους «μπλε του βασιλιά», που πάντως έχουν κάνει ήδη την υπέρβασή τους.
Το σκορ ασφαλείας του πρώτου αγώνα δίνει το δικαίωμα στον Σερ Αλεξ Φέργκιουσον να ξεκουράσει κάποιους από τους βασικούς, καθώς την Κυριακή ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με την Τσέλσι στο «Ολντ Τράφορντ» που πιθανότατα κρίνει και τον τίτλο στην Πρέμιερσιπ.
Γι’ αυτόν το λόγο, ο Γουέιν Ρούνι, που δε συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση λόγω ενοχλήσεων, αναμένεται να παρακολουθήσει από τον πάγκο το ματς με τη Σάλκε, παρότι θεωρείται έτοιμος να αγωνιστεί. Εκτός θα μείνει πιθανότατα και ο Φάμπιο, που επίσης αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού, ο Γκιγκς είναι αμφίβολος για τον ίδιο λόγο, ενώ επιστρέφουν οι Μπερμπάτοφ και Φλέτσερ.
Στον αντίποδα, η Σάλκε θέλει να κλείσει ευχάριστα το φετινό της ταξίδι στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και -γιατί όχι;- να διεκδικήσει όσες ελπίδες της απομένουν για την πρόκριση. Ο Ραλφ Ράνγκνικ δήλωσε ότι η ομάδα του θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να παίξει καλύτερα απ’ ότι στο πρώτο παιχνίδι, γι’ αυτό θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Μοναδικό ερωτηματικό αποτελεί ο στόπερ Χέβεντες, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού και ενδέχεται να προφυλαχτεί. Το ίδιο ισχύει και για τον Κλας Γιαν Χούντελαρ, ο οποίος έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, αλλά έχει μείνει αρκετό καιρό εκτός δράσης, ενώ δεν υπολογίζονται οι μακροχρόνια απόντες Γκαβράνοβιτς, Μόριτς και Πάντερ.

Η ταυτότητα του αγώνα

Ώρα έναρξης: 21:45 (ΝΕΤ)
Γήπεδο: «Φέλτινς Αρένα», Γκελζενκίρχεν

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Μάντσεστερ Γ. (4-4-2): Φαν ντερ Σαρ – Ο΄Σέι, Φέρντιναντ, Βίντιτς, Εβρά – Βαλένσια, Κάρικ, Σκόουλς, Νάνι – Όουεν, Μπερμπάτοφ.
Σάλκε (4-4-2): Νόιερ – Ουτσίντα, Χέβεντες (Μάτιπ), Μέτσελντερ, Σάρπεϊ – Φαρφάν, Κλούγκε, Παπαδόπουλος, Χουράδο – Ραούλ, Εντού.
Διαιτητής: Πέδρο Προένσα (Πορτογαλία)

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ

Ο Diasim  ποντάρει στην  Bet365

COMBO  ATP – Μαδρίτη - Αγώνες 2ου Γύρου - TENNIS
Τόμας Μπέρντικ   v   Μαρσέλ Γκρανολέρ = 1 - 1,36 = 2-0 (6-4,6-0) WIN
Σαντιάγκο Χιράλντο   v   Ρόμπιν Σόντερλινγκ = 2 - 1,25 = 0-2 (3-6,3-6) WIN
Σ.Α. 1,70 Χ 30 ευρώ = WIN 21 euro

COMBO
Δανία - 1η Κατηγορία - Σκίβε v Χβιντόβρε = 1 - 1,61 = 1-1 LOSE
Ελλάδα A1: Προημιτελικοί Μπάσκετ - Καβάλα - ΠΑΟΚ = under 152,5 p. - 1,40 = 62-64 WIN
Σ.Α. 2,25 Χ 20 ευρώ = LOSE 20 euro


Ο Κουμαρτζής ποντάρει στην Bet365
Φινλανδία - Kakkonen (Όμιλος Β) - Σάλπα Σάλο v ΛΟΠΑ = 1 - 1,40 X 30 ευρώ = 1-0 WIN 12 euro
ΠΓΔΜ - Κύπελλο - Napredak v Μεταρλουνγκ Σκόπια = 2 - 2,00 Χ 30 ευρώ = 0-2 WIN 30 euro
Δανία - Κύπελλο - Ράντερς v Νόρτζελαντ = 1 - 2,20 Χ 30 ευρώ = 0-0 LOSE 30 euro
Δανία - 1η Κατηγορία - Χιόρινγκ v ΗΒ Κόγκε = 2 - 1,75 Χ 30 ευρώ = 0-3 WIN 22,5 euro



Καλή επιτυχία στα σημερινά μας πονταρίσματα


Diasim