Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Φτάνει να παίξει σαν ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!!






Το Παλάου Σαν Τζόρντι φορά τα γιορτινά του, ανοίγει τις πύλες του και υποδέχεται σιγά-σιγά Έλληνες, Ιταλούς, Ισραηλινούς και Ισπανούς φιλάθλους, λίγες στιγμές πριν το πρώτο τζάμπολ του ημιτελικού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Σιένα 19:00, ΝΕΤ, Nova. Για το τριφύλλι η αποψινή πρόκληση είναι τεράστια, καθώς για να φτάσει να διεκδικήσει το έκτο αστέρι, πρέπει πρώτα να υποτάξει τη σκληροτράχηλη ομάδα (με όλη τη σημασία της λέξης) του Σιμόνε Πιανιτζιάνι. 



Οι παίκτες του Παναθηναϊκού βγήκαν από νωρίς στο παρκέ για την προθέρμανση, ενώ λίγο αργότερα ακολούθησαν αυτοί της Σιένα, την ώρα που οι πρώτοι φίλοι της ελληνικής ομάδας πήραν τις θέσεις τους στις εξέδρες και άρχισαν να κρεμούν τα πανό τους κάνοντας τη… γνωστή ελληνική φασαρία! Από κοντά και οι οπαδοί της Μακάμπι που κάθονται δίπλα στους Έλληνες.

Πρόσωπο της ημέρας είναι ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος έχει τα γενέθλιά του και του ευχήθηκε ακόμη και η διοργανώτρια, με τούρτα-έκπληξη που του έστειλε στο πρωινό χαλάρωμα. Ο «Μήτσος» έχει τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα, καθώς αυτόν κατονομάζουν ως πιο επικίνδυνο παίκτη άπαντες στη Βαρκελώνη.

Στις 22:00 ο δεύτερος ημιτελικός
Στις 22:00 θα ξεκινήσει ο δεύτερος ημιτελικός του Final-4, μια τιτανομαχία ανάμεσα σε δύο από τις πλέον ιστορικές ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου. Η Ρεάλ Μαδρίτης με τα οκτώ Κύπελλα Πρωταθλητριών συναντά την Μακάμπι Τελ Αβίβ με τις πέντε κούπες. 

ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗ.

Diasim