Σάββατο 28 Μαΐου 2011

CHAMPIONS LEAGUE FINAL – Τα πλάνα των δύο «μονομάχων»

Τα ψέματα... τελείωσαν για Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το βράδυ του Σαββάτου στο «Γουέμπλεϊ» οι δύο -κατά γενική ομολογία- καλύτερες ομάδες της Ευρώπης αναμετρώνται στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, με στόχο τον 4ο τίτλο τους στη διοργάνωση. Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα για τους δύο «μονομάχους».

Οι «μπλαουγκράνα» μετέβησαν την Τρίτη (ελέω της ηφαιστειακής τέφρας) στο Λονδίνο με όλα τους τα αστέρια. Πουγιόλ και Αμπιντάλ, που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών, είναι έτοιμοι και διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα, με τον αρχηγό των «μπλαουγκράνα» να ξεκινάει είτε στο κέντρο της άμυνας, εφόσον χρησιμοποιηθεί και ο Γάλλος, είτε στο αριστερό άκρο, αν προτιμηθεί ο Ματσεράνο.

Από κει και πέρα, οι υπόλοιποι της ενδεκάδας είναι λίγο-πολύ γνωστοί. Ο Βαλντές κάτω από τα δοκάρια, με τον Ντάνι Αλβες στα δεξιά και τον Ζεράρ Πικέ στόπερ, τριάδα στα χαφ οι Τσάβι, Μπουσκέτς και Ινιέστα, ενώ στην επίθεση ο Πέδρο έχει το προβάδισμα να αγωνιστεί δίπλα στους Μέσι και Βίγια.

Όσον αφορά τους «κόκκινους διαβόλους», ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και το μεγάλο ερωτηματικό είναι αν θα ξεκινήσει ο Ράιαν Γκιγκς, που τις τελευταίες μέρες ήταν το κεντρικό πρόσωπο στο νέο ροζ σκάνδαλο. Αν μείνει στον πάγκο ο Ουαλός, τη θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Νάνι, ο οποίος από τη μέρα που επέστρεψε ο Βαλένσια, έχει παραγκωνιστεί.

Στην άμυνα, οι Βίντιτς, Φέρντιναντ και Εβρά είναι σίγουροι, με τους δύο δίδυμους, Φάμπιο και Ράφαελ να διεκδικούν τη θέση του δεξιού μπακ, ενώ στα χαφ, προβάδισμα έχουν οι Κάρικ και Παρκ, έναντι των Άντερσον και Φλέτσερ. Ο τελευταίος, πάντως, υπάρχει το ενδεχόμενο να ξεκινήσει, σε περίπτωση που ο προπονητής του επιλέξει σχήμα με έναν επιθετικό (Ρούνι), αφήνοντας εκτός τον Ερνάντες.

Η ταυτότητα του αγώνα

Ώρα έναρξης: 21:45 (ΝΕΤ)
Γήπεδο: «Γουέμπλεϊ», Λονδίνο

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Μπαρτσελόνα (4-3-3): Βαλντές – Αλβες, Πικέ, Πουγιόλ, Αμπιντάλ (Ματσεράνο) – Τσάβι, Μπουσκέτς, Ινιέστα – Πέδρο, Μέσι, Βίγια.
Μάντσεστερ Γ. (4-4-2): Φαν ντερ Σαρ – Φάμπιο (Ράφαελ), Βίντιτς, Φέρντιναντ, Εβρά – Βαλένσια, Κάρικ, Παρκ, Γκιγκς (Νάνι) – Ρούνι, Ερνάντες.
Διαιτητής: Βίκτορ Κασάι (Ουγγαρία)


 ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ

 Νορβηγία - Tippeligaen - Σάρπσμποργκ v Λίλεστρομ = 2 - 2,60 Χ 20 ευρώ = 2-4 WIN 32 euro
 Τσεχία - Gambrinus Liga - Μπρνο v FK Μπάουμιτ Γιάμπλονετς = 2 - 1,70 Χ 30 ευρώ = 3-4 WIN 21 euro

COMBO
 Ισπανία - Segunda - Τενερίφη v Πονφεραντίνα = 1 - 1,57 = 1-1 LOSE
 Βραζιλία - Καμπεονάτο Μπραζιλεϊρο - Ιντερνασιονάλ v Κίρα = 1 - 1,33
Συνολική απόδοση 2,09 Χ 25 ευρώ = LOSE 25 euro


ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ 
Μπαρτσελόνα v Μάντσεστερ Γιουν. = Χ ημίχρονο = 2,05 Χ 25 ευρώ = 1-1 WIN 26,2 euro
και το βράδυ...

LIVE BET!!! - ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΒΙΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ (+ΠΑΡΑΤΑΣΗ +  ΠΕΝΑΛΤΥ) ΣΤΟ 21΄ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ  - 3,20 Χ 30 ΕΥΡΩ = Το 3ο γκόλ της Μπαρτσελόνα ο Νταβίντ Βίγια = WIN 66 euro


ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΕΡΔΗ 120,2 ΕΥΡΩ...!!!



Diasim


Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – Με έκτο παίκτη τον κόσμο!


Ο Παναθηναϊκός έκανε το 1-0 στο ΣΕΦ επί του Ολυμπιακού στη σειρά των τελικών, η οποία πλέον μεταφέρεται στο ΟΑΚΑ για το δεύτερο παιχνίδι το βράδυ της Κυριακής.

Στο στρατόπεδο των «πρασίνων» επικρατεί ηρεμία, αφού άπαντες γνωρίζουν πως ναι μεν έγινε το πρώτο σημαντικό βήμα για τον τίτλο, αλλά αυτό θα πρέπει να έχει και συνέχεια. Και αν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και οι παίκτες του κρατούν χαμηλούς τόνους, δεν συμβαίνει το ίδιο και με τον κόσμο, ο οποίος ετοιμάζεται να γεμίσει ασφυκτικά το γήπεδο!


 Ήδη τα εισιτήρια για το ματς του ΟΑΚΑ είναι… είδος προ εξαφάνιση από χθες και τα όσα απέμειναν θα διατεθούν το Σάββατο στο «Απόστολος Νικολαΐδης» από τη θύρα 10 από τις 10π.μ. ως τις 6μ.μ. Το sold out είναι θέμα χρόνου για τους οπαδούς των «πρασίνων», οι οποίοι δεν έχασαν την ευκαιρία τις πρώτες πρωινές ώρες να εκφράσουν τον ενθουσιασμό τους για το διπλό στο ΣΕΦ, υποδεχόμενοι την αποστολή στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει!

Περίπου 80 άτομα αποθέωσαν την ομάδα και ζήτησαν το sweep, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το βράδυ της Κυριακής στο γήπεδο.

Ενημέρωση προς τους φιλάθλους που θα πάνε στο ΟΑΚΑ
«Ενόψει του δεύτερου τελικού με τον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί την Κυριακή (22:00) , η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει του φιλάθλους της που θα προσέλθουν στο ΟΑΚΑ, ότι οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19:00, θα υπάρξει διπλός σωματικός έλεγχος από την Αστυνομία για κατοχή απαγορευμένων αντικειμένων (τα οποία φυσικά θα αφαιρεθούν) και πως δεν πρόκειται κανείς φίλαθλος να πλησιάσει στους χώρους του γηπέδου αν δεν διαθέτει εισιτήριο ή πρόσκληση».

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ  ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ

Λευκορωσία - Πρέμιερ Λιγκ - Μπελσίνα Μπομπρούισκ v Ντιναμό Μινσκ = 2 - 1,90 Χ 20 ευρώ
Γαλλία - 2η Κατηγορία - Ανζέ v Ντιζόν = 2 ημιχ / 2 τελ = 3,25 Χ 15 ευρώ
Γαλλία - 2η Κατηγορία - Ανζέ v Ντιζόν = 2 - 2,00 Χ 20 ευρώ


COMBO
Γαλλία - 2η Κατηγορία - Λε Μαν v Ναντ = 1 - 1,33
Διεθνής Αγώνας - Ουαλία v Β. Ιρλανδία = 1 - 1,72
Συνολική απόδοση 2,29 Χ 20 ευρώ


SPECIAL BET 
Γαλλία - 2η Κατηγορία - Ίστρ v Σατουρού = 1 - 2,00
Γαλλία - 2η Κατηγορία - Χάβρη v Γκρενόμπλ = 1 - 1,80
Γαλλία - Νασιονάλ - Ρουέν v Γκινγκάμπ = 2 - 2,10


COMBO 2
Γαλλία - 2η Κατηγορία - Εβιάν v Μετς = 1 - 1,36
Ρωσία - Πρέμιερ Λιγκ - Ρούμπιν Καζάν v Τομσκ = 1 - 1,44


EXTRA BET
Κρετέιγ v Γκαπ = 2 - 2,00 X 20
Βίλα Νόβα v Πόντε Πρέτα = 2 - 2,40 X 20


Καλή επιτυχία στις σημερινές επιλογές μας!!!

Diasim

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – Σισέ: “Καλύτερο για μένα να φύγω”

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΜΠΛΟΚ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΜΑΙΟΥ 2011.


ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ...ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΠΩΣ Ο...ΤΟΣΟΔΟΥΛΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗΣ 2011-2012 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ...ΕΚΑΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ!!!
ΕΞΥΠΝΟΙ ΟΙ ΜΠΟΥΚ...ΑΝΕΒΑΖΑΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ  ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ...ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΝΤΑΡΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ  ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ. ΤΟ...ΓΛΕΝΤΗΣΑΜΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΜΕ ΑΔΡΑ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ LIVE BET.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ...3,500 ΕΥΡΩ...ΧΤΥΠΗΜΑ...ΣΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2,00 ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ!!!

ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΣΟΥ!!! ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΑΝ Η...ΓΑΒΡΟΦΩΛΙΑ ΤΗΣ ΝΕΤ...ΕΣΠΡΩΧΝΕ ΤΟΥΣ...ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΟΥΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΑΝ Ο ΜΟΥΛΟΣ ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ...ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΜΑΣ!!! ΓΕΛΙΟΙ ΓΑΒΡΟΙ...ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ...ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΡΕΜΕΣΑΙ ΣΑΝ...ΑΡΧΙΔΙ!!!




 ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ 

 ΜΟΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ
 Holland Jupiler League – Play offs - Τσβόλε v Φένλο = 1 - 2,10 Χ 20 ευρώ = 1-2 LOSE 20 euro
Σουηδία - Allsvenskan - Τζουργκάρντεν v Έλφσμποργκ = 2 - 2,10 Χ 20 ευρώ = 0-1 WIN 22 euro
 Κολομβία - Πριμέρα A - Λος Μιγιονάριος v Όνσε Κάλντας = 2 - 2,60 Χ 20 ευρώ =  1-0 LOSE 20 euro

COMBO 
Σουηδία - Superettan - Βαστέρας ΣΚ v Μπρομαποϊκάρνα = 2 - 1,75 = 1-0 LOSE
Βέλγιο - Πλέι-οφ - Μονς v Λόμελ = 1 - 1,57 = 4-0 WIN
Συνολική απόδοση 2,75 Χ 20 ευρώ = LOSE 20 euro

"ΚΑΡΦΙ"
Νορβηγία - Κύπελλο - Ασάνε Φουτμπόλ v ΣΚ Μπραν = 2 - 1,36 = 0-1 WIN
Ιρλανδία - Πρώτη Κατηγορία - Κορκ Σίτι v Μέρβιου Γιουνάιτεντ = 1 - 1,30 = 3-0 WIN
Ισλανδία - Κύπελλο - KV Βεστουρμπάερ v Vikingur Reykjavik = 2 - 1,20 = 0-2 WIN
Συνολική απόδοση 2,12 Χ 25 ευρώ = WIN 28 euro


BASKET
Ελλάδα A1: Τελικοί - Ολυμπιακός vs Παναθηναϊκός = 2 - 2,20 Χ 50 ευρώ = WIN 60 euro
Ελλάδα A1: Τελικοί - Ολυμπιακός vs Παναθηναϊκός (+3) = 2 - 1,90 Χ 50 ευρώ = WIN 45 euro


LIVE BET ΣΤΗΝ ΒΕΤ365 που επιμένει να δίνει τους γαύρους...φαβορί!!!
ΟΣΦΠ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ = 2 - 2,00 Χ 100 ευρώ = WIN 100 euro



Καλή επιτυχία στις σημερινές επιλογές μας


Diasim


Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Σαν… πας στα προκριματικά...



Φινάλε, τουλάχιστον στους αγωνιστικούς χώρους (εκκρεμεί η απόφαση της ένστασης της ΑΕΚ), για τα φετινά πλέι οφ της Superleague το βράδυ της Τετάρτης .

Και το έπαθλο είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης του μίνι πρωταθλήματος, η οποία οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Και τα φώτα πέφτουν στο μεγάλο ντέρμπι του «ΟΑΚΑ», εκεί όπου διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους η ΑΕΚ με τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, ο δεύτερος ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον ουραγό, Ολυμπιακό Βόλου.

Όλα τα φώτα στραμμένα στο Ολυμπιακό Στάδιο. Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας, σε μια αναμέτρηση από την οποία θα προκύψει η ομάδα, που θα συμμετάσχει στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Ένωση, που προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες, θέλει το «τρίποντο» και ταυτόχρονα ήττα ή ισοπαλία του ΠΑΟΚ, έτσι ώστε να τερματίσει στην κορυφή του ειδικού βαθμολογικού πίνακα (να θυμίσουμε πως εκκρεμεί και η απόφαση για την ένσταση που έχει κατατεθεί).

«Πρέπει να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό για τον κόσμο και την ιστορία της ομάδας. Θέλω παίκτες με όρεξη. Αποβάλετε από το μυαλό σας οποιεσδήποτε σκέψεις σχετικά με ενστάσεις. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της υπόθεσης. Δεν πρέπει να μας αφορά αυτό το θέμα όταν θα ξεκινήσουμε το ματς. Θέλω να το εμπεδώσετε όλοι αυτό. Η νίκη είναι για μας και για τον κόσμο μας», ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμα του Μανόλο Χιμένεθ στους ποδοσφαιριστές του.

Η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα από την άλλη, που βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, θέλει μόνο τη νίκη για να «σφραγίσει» την κατάκτηση της θέσης, που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Και έρχεται με την ψυχολογία στα ύψη μετά το «δύο στα δύο» στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές των πλέι οφ.

Και ο Πορτογάλος, που χθες είχε τα γενέθλια του, ζήτησε από τους παίκτες του ως δώρο την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό Βόλου στην Τούμπα και θέλει μόνο τη νίκη, ελπίζοντας σε ισόπαλο αποτέλεσμα στο Ολυμπιακό στάδιο για να πάρει αυτός τη θέση στο τρένο, που οδηγεί στο Champions League (προκρ).

Και ο προπονητής του «Δικεφάλου» του βορρά, Μάκης Χάβος ανέφερε στους παίκτες του: «Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου είναι το τελευταίο της σεζόν και παίζουμε μέσα στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας. Θέλουμε τη νίκη για τους γνωστούς βαθμολογικούς λόγους, όπως θέλουμε τη νίκη για να κάνουμε τους οπαδούς μας χαρούμενους στο φινάλε της σεζόν».
Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής (τελευταίας):

20:30 (ΟΑΚΑ) ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (κεκλεισμένων των θυρών)

Σκέψεις υπάρχουν για το  αρχικό σχήμα από τον Μανόλο Χιμένεθ και τίποτα δεν είναι δεδομένο. Σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται οι Σάχα, Ματέος, Καράμπελας, Ντιοπ, Λαγός Μίτσελ, Σκόκο και Μπαχά, ενώ θέση διεκδικούν οι Αργυρίου, Μανωλάς ή Ντρπιτς, Γκερέιρο και Καφές, με τους δύο τελευταίους να προορίζονται για την κορυφή του ρόμβου.

Παναθηναϊκός: Κάτω από τα γκολπόστ θα βρεθεί ο Αλέξανδρος Τζόρβας. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα παίξει ο Βύντρα και αριστερά ένας εκ των Σπυρόπουλου (αν καταφέρει να είναι έτοιμος) η Καντέ. Το ποιος θα καλύψει το αριστερό άκρο θα κρίνει και το ποιοι θα αγωνιστούν ως στόπερ. Αν παίξει ο Γάλλος αριστερά τότε οι Σαριέγκι και Μπουμσόνγκ θα είναι το αμυντικό δίδυμο ενώ αν αγωνιστεί ο Σπυρόπουλος οι Καντέ και Σαριέγκι. Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κώστας Κατσουράνης και Σωτήρης Νίνης θα αποτελέσουν την τριάδα των χαφ. Δεξιά ο Λουίς Γκαρσία, αριστερά ο Σεμπάστιαν Λέτο και στη κορυφή ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Διαιτητής: Σταύρος Τριτσώνης(Αθήνας)
Α' Βοηθός: Χρήστος Ακρίβος(Αθήνων)
Β΄Βοηθός: Δαμιανός Ευθυμιάδης(Πιερίας)
Τέταρτος Διαιτητής: Χρήστος Μήτσιος(Ηπείρου)

20:30 (Τούμπα) ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός Βόλου

Ο Μάκης Χάβος αναμένεται να παρατάξει την ομάδας του με σύστημ 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Χαλκιάς. Στην άμυνα, από αριστερά προς τα δεξιά, οι Λίνο, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σνάουτσνερ. Στο κέντρο θα παίξον οι Βιτόλο και Αρίας, έχοντας μπροστά τους τον Φωτάκη σε ρόλο συνδετικού κρίκου ανάμεσα σε κέντρο και επίθεση. Στις πτέρυγες αναμένεται να αγωνιστούν οι Βιεϊρίνια (αριστερά) και Σαλπιγγίδης (δεξιά) με τον Κλάους Αθανασιάδη να αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Μάκης Κατσαβάκης προτίθεται να παρατάξει τους: Εμμάνουελ Ρόκα κάτω από τα δοκάρια, Ψυχογιό, Ντολεζάι, Τομάς, Ζαραδούκα από τα δεξιά προς τα αριστερά της άμυνας, Αλβάρεζ, Στάθη Ρόκα στη μεσαία γραμμή, Νέμεθ και Ακόστα στο δεξί και αριστερό άκρο της επίθεσης και τον Μόνχε πίσω από τον προωθημένο Σολάκη. Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει σε τόσες αλλαγές, τότε ο Μάριο Μπρέσκα θα πάρει τη θέση του στη δεξιά πτέρυγα της επίθεσης, ο Σέλεζι στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Γιακούποβιτς στα γκολπόστ.

Διαιτητής: Αθανάσιος Γιάχος(Χίου)
Α΄Βοηθός: Νίκος Φαντόπουλος(Πειραιά)
Β΄Βοηθός: Δημήτρης Μπιτσίδης(Θράκης)
Τέταρτος Διαιτητής: Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης(Καβάλας)

Η βαθμολογία (σε 5 αγώνες)

Παναθηναϊκός 10
ΠΑΟΚ 9
ΑΕΚ 8
Ολυμπιακός Βόλου 6

Όλα τα πιθανά σενάρια

1. Νίκη Παναθηναϊκού, νίκη ΠΑΟΚ: Ο Παναθηναϊκός κατατάσσεται πρώτος, ο ΠΑΟΚ δεύτερος, η ΑΕΚ τρίτη και ο Ολυμπιακός Βόλου τέταρτος, εξασφαλίζοντας το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

2. Νίκη Παναθηναϊκού, ισοπαλία στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός Βόλου: Ο Παναθηναϊκός κατατάσσεται πρώτος, ο ΠΑΟΚ δεύτερος, η ΑΕΚ τρίτη και ο Ολυμπιακός Βόλου τέταρτος, εξασφαλίζοντας το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

3. Νίκη Παναθηναϊκού, νίκη Ολυμπιακού Βόλου: Ο Παναθηναϊκός κατατάσσεται πρώτος, ο ΠΑΟΚ ή ο Ολυμπιακός Βόλου (εξαρτάται από το μεταξύ τους αποτέλεσμα) τρίτος και η ΑΕΚ τέταρτη. Το ευρωπαϊκό εισιτήριο ούτως ή άλλως το έχει εξασφαλίσει ως κυπελλούχος Ελλάδος.

4. σοπαλία στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, νίκη του ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ κατατάσσεται πρώτος, ο Παναθηναϊκός δεύτερος, η ΑΕΚ τρίτη και ο Ολυμπιακός Βόλου τέταρτος, εξασφαλίζοντας το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

5. Ισοπαλία στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, ισοπαλία στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός Βόλου: Ο Παναθηναϊκός κατατάσσεται πρώτος, ο ΠΑΟΚ δεύτερος, η ΑΕΚ τρίτη και ο Ολυμπιακός Βόλου τέταρτος, εξασφαλίζοντας το ευρωπαϊκό εισιτήριο. 

6. Ισοπαλία στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, νίκη του Ολυμπιακού Βόλου: Ο Παναθηναϊκός κατατάσσεται πρώτος, ενώ ΑΕΚ, Ολυμπιακός Βόλου και ΠΑΟΚ ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση. Ο "Δικέφαλος του Βορρά" θα είναι σίγουρα τέταρτος υστερώντας στη συνολική διαφορά τερμάτων. Αντιθέτως, η τελική κατάταξη των άλλων δύο θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα στην Τούμπα.

7. Νίκη ΑΕΚ, νίκη ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ κατατάσσεται πρώτος, η ΑΕΚ δεύτερη, ο Παναθηναϊκός τρίτος και ο Ολυμπιακός Βόλου τέταρτος, εξασφαλίζοντας το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

8. Νίκη ΑΕΚ, ισοπαλία στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός Βόλου: Η ΑΕΚ κατατάσσεται πρώτη, ο Παναθηναϊκός δεύτερος, ο ΠΑΟΚ τρίτος και ο Ολυμπιακός Βόλου τέταρτος, μένοντας εκτός Ευρώπης (το τέταρτο ευρωπαϊκό εισιτήριο παίρνει ο φιναλίστ του κυπέλλου Ατρόμητος).

9. Νίκη ΑΕΚ, νίκη Ολυμπιακού Βόλου: Η ΑΕΚ κατατάσσεται πρώτη, ο Παναθηναϊκός δεύτερος, ενώ η τελική σειρά των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού Βόλου που θα ισοβαθμήσουν στην τρίτη θέση, θα εξαρτηθεί από το τελικό αποτέλεσμα στην Τούμπα. Πάντως σε αυτήν την περίπτωση όποιος καταταγεί τελευταίος μένει εκτός Ευρώπης (το τέταρτο ευρωπαϊκό εισιτήριο παίρνει ο φιναλίστ του κυπέλλου Ατρόμητος).

**** Σε περίπτωση ισοβαθμιών, πρώτο κριτήριο είναι οι βαθμοί στα μεταξύ τους παιχνίδια των πλέι οφ. Στη συνέχεια υπολογίζεται η διαφορά τερμάτων πάντα στα μεταξύ τους ματς (δεν μετράνε "διπλά" τα εκτός έδρας γκολ) και, τέλος, η καλύτερη θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.



Καλό θα είναι όσο μεγαλώνουμε να παίρνουμε διαρκώς μαθήματα ήθους και Ελληνικής Γλώσσας απο καλλιεργημένα και ψαγμένα άτομα!!!





ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ

COMBO 
Βουλγαρία - Κύπελλο - ΤΣΣΚΑ Σόφιας v Σλάβιας Σόφιας = 1 - 1,36 = 1-0 WIN
Ελλάδα - Σουπερλίγκα Πλέι-Οφς - ΑΕΚ v Παναθηναϊκός = 2 - 1,66 = 0-2 WIN
Συνολική απόδοση 2,26 Χ 30 ευρώ (με αρκετό ρίσκο το 2 του ΠΑΟ) = WIN 37,8 euro

"ΚΑΡΦΙ"
Γαλλικό Όπεν 2011 - Άνδρες - Αγώνες 2ου Γύρου - Ιγκόρ Αντρέεβ   v   Τζο-Γουίνφριντ Τσόνγκα = 2 - 1,16 = 0-3 WIN
Γαλλικό Όπεν 2011 - Άνδρες - Αγώνες 2ου Γύρου - Στανισλάς Βαβρίνκα   v   Τόμας Σκούρελ = 1 - 1,30 = 3-0 WIN
Δανία - Σουπερλίγκα - Μπρόντμπι v Νόρτζελαντ = 1 - 1,53 = 1-1 LOSE
Συνολική απόδοση 2,31 Χ 30 ευρώ = LOSE 30 euro


ΜΟΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Νορβηγία - Κύπελλο - Ράνχαϊμ v Άλτα = 1 - 1,85 Χ 20 ευρώ = 0-0 LOSE 20 euro
Δανία - Σουπερλίγκα - Σίλκεμποργκ ΙΦ v Λίνγκμπι = 1 - 2,00 Χ 20 ευρώ = 0-1 LOSE 20 euro
Ελβετία - Σούπερ Λιγκ - Γιουνγκ Μπόις v Σεν Γκάλεν = 1 - 1,85 Χ 20 ευρώ = 4-2 WIN 17 euro
Δανία - Σουπερλίγκα - ΑαΒ v Σοντερίσκε = 1 - 1,80 Χ 20 ευρώ = 1-2 = LOSE 20 euro
Σουηδία - Allsvenskan - Νόρκεπινγκ v Έρεμπρο ΣΚ = 2 - 2,37 Χ 20 ευρώ = 0-2 WIN 27,4 euro
Δανία - Σουπερλίγκα - Έσμπιεργκ v Χόρσενς = 1 - 2,05 X 30 ευρώ = 2-1 WIN 31,5 euro
Ελβετία - Τσάλεντζ Λιγκ - Ντελεμόν v Λουγκάνο = Χ - 3,60 Χ 10 ευρώ  = 1-3 LOSE 10 euro


SPECIAL BET
Αυστρία - Μπουντεσλίγκα - ΣΚ Στουρμ Γκρατς v Βάκερ Ίνσμπρουκ = 1 - 1,22 = 2-1 WIN
Αυστρία - Μπουντεσλίγκα - Ριντ v Κάπφενμπεργκ = 1 - 1,57 = 2-0 WIN
Ελβετία - Σούπερ Λιγκ - Βασιλεία v Λουσέρν = 1 - 1,14 = 3-0 WIN
Ελβετία - Σούπερ Λιγκ - Ζυρίχη v Τουν = 1 - 1,28 = 1-0 WIN
Συνολική απόδοση 2,79 Χ 30 ευρώ = WIN 53,7 euro


Παρά τα ανάποδα αποτελέσματα της Δανίας και σήμερα βγήκαμε κερδισμένοι με 67,4 ευρώ!!!



Diasim











Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Κάτι άλλο δεν μπορώ να κάνω αγαπητοί φίλοι... δυσαρεστημένοι.


 
Καλή σας ημέρα!!!

Για το τι... ακούω από χθες και μέχρι ποιος ξέρει πότε, από τους φίλους και οπαδούς του ΟΣΦΠ για τα γραφόμενα μου... δεν λέγεται (που λέει ο λόγος έτσι)?

Γενεές δέκα...τέσσερις και πάει λέγοντας. Κοιτάξτε... για να μην ταλαιπωρούνται κάποιοι και για να πάψουν αυτοί οι κάποιοι να μου προκαλούν... γέλιο φτηνής αξίας, διαβάστε τα παρακάτω :

Εγώ δεν είμαι κανένας "ψευτοεπαγγελματίας" όπου η ανεργία με έκανε να... ανοίξω μπλοκ... για  βιοπορισμό... γράφοντας και παρουσιάζοντας... γενικώς και αορίστως προκειμένου να κυνηγάω σαν τρελός τους αριθμούς των επισκεπτών μου, ποντάροντας στα... "κλικ". Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα... για να τρέχω στους ρυθμούς της σύγχρονης ιντερνετικής επικοινωνίας και να κάνω το κορόιδο έναντι των... απόψεων μου!!!

Είτε διαβάζουν την σελίδα μου καθημερινά  1,000 επισκέπτες όπως στην εποχή του σαιτ μου, είτε την διαβάζουν 5... 10... άτομα τον χρόνο... το ίδιο μου κάνει!!! Εγώ πολύ απλά στην σελίδα μου γράφω τις προσωπικές μου απόψεις για διάφορα θέματα... και από εκεί και πέρα το μείζον θέμα μου είναι ο στοιχηματισμός!!! Όσοι τώρα... είναι ευχαριστημένοι από τις απόψεις μου αλλά και από τις στοιχηματικές επιλογές μου, έχει καλώς... και τους ευχαριστώ. 

Κάτι άλλο δεν μπορώ να κάνω αγαπητοί φίλοι... δυσαρεστημένοι.

Δεν ξεχνάμε πως από την 1η Ιουνίου 2011 ξεκινάει το δεύτερο στοιχηματικό  εξάμηνο και θα αρχίσει να λειτουργεί και το ταμείο μας και πάλι.

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΒΕΤ365

Δανία - 1η Κατηγορία - ΑΒ Κοπεγχάγη v Χόμπρο = 1 - 2,10 Χ 20 ευρώ = 1-1 LOSE 20 euro
Δανία - 1η Κατηγορία - AGF Άαρχους v Βέιλε = 1 - 1,60 Χ 20 ευρώ = 1-1 LOSE 20 euro


COMBO
Ισλανδία - Κύπελλο - Χάμαρ v KFS = 1 - 1,50 = 2-0 WIN
Ρωσία - 1η Κατηγορία - Καμάζ Ναμπ Σελνί v Τσερνομόρετς Νοβοροσιγίσκ = 1 - 1,50 = 3-1 WIN
Συνολική απόδοση 2,25 Χ 20 ευρώ = WIN 25 euro

"ΚΑΡΦΙ"
Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U19 - Τσεχία U19 v Ισραήλ U19 = 1 - 1,33 = 2-1 WIN
Βαλτική Λίγκα - Βέντσπιλς v Σιαουλάι = 1 - 1,25 = 2-0 WIN
Estonia - Meistriliiga - Κουρεσάαρε v Σιλαμάε Κάλεβ = 2 - 1,30 = 0-1 WIN
Συνολική απόδοση 2,16 Χ 20 ευρώ = WIN 23,2 euro
 

Πέρασε το καρφί μαζί με το COMBO και σώθηκε η σημερινή παρτίδα... με κέρδος 8,2 ευρώ... παρά τα 2 άστοχα μονά πονταρίσματα της Δανίας.



Diasim








Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Αυτό θα πεί...πρότυπο μεσήλικα που φροντίζει να αφήσει παρακαταθήκη στους νέους μας!!!


A. ΜΠΕΟΣ - Πήγε στο γήπεδο, συνελήφθη και κατέληξε στο νοσοκομείο!

Τι και αν είναι τιμωρημένος; Τι και αν έχει τιμωρηθεί με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για 15 ημέρες; Όταν μιλάμε για τον Αχιλλέα Μπέο οι νόμοι δεν ισχύουν. Κάτι που δεν άρεσε στον εισαγγελέα που διέταξε τη σύλληψη του!  Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ του Ολυμπιακού Βόλου και Φιλλιπινέζα του μεγαλομέτοχου του Ολυμπιακού Πειραιώς Μαρινάκη,  δεν πτοήθηκε από την τιμωρία του, αλλά έδωσε κανονικότατα το παρών στο Πανθεσσαλικό στο ματς με την ΑΕΚ!

Βλέπετε, η επικείμενη έξοδος στην Ευρώπη ήταν από μόνη της κίνητρο για τον ισχυρό άντρα των Βολιωτών ώστε να...βολτάρει στο Πανθεσσαλικό ανενόχλητος! Πάντως, τελικά, "πλήρωσε" αυτή του την κίνηση, αφού στο ημίχρονο του αγώνα εισαγγελέας έδωσε εντολή να συλληφθεί! Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που τον συνέλαβαν βρισκόταν στα αποδυτήρια. Αμέσως μετά ισχυρίστηκε πως αισθάνεται μία "αδιαθεσία" και τελικά κατέληξε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται μέχρι αυτή την ώρα.

Πάντως εμένα προσωπικά με κάνατε στην κυριολεξία να...σιχαθώ μια υπέροχη πόλη, την οποία όλα μας τα χρόνια εμείς οι μεγαλύτεροι την θαυμάζαμε για τα πανέμορφα στοιχεία της. Η προσφυγιά που αγκαλιάστηκε απο τους ντόπιους, η τοπική κουλτούρα σε όλα της τα επίπεδα, η οικονομική της ανάπτυξη και  η φιλοξενία μαζί με την μεγαλόψυχη ντομπροσύνη...έφτασαν σήμερα να αντιπροσωπεύονται απο κάποιον...κύριο Μπέο...γνωστό για την δράση του σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου.

Έτσι...είναι!!! Να μην γνωρίζουμε επιστήμονες εθελοντές παιδοκαρδιοχειρούργους που δίνουν μάχη για την ζωή των μικρών, να μην γνωρίζουμε εθελοντές επιστήμονες που ασχολούνται με τα προβλήματα των ανθρώπων με ειδικές ανάγκες, να μην γνωρίζουμε ένα σωρό άλλα θέματα μείζονος σημασίας για το παρόν και το μέλλον όλων μας  και ειδικά των νέων ανθρώπων, αλλά να γνωρίζουμε και να μαθαίνουμε πως συμπεριφέρονται οι νταβατζήδες της αστικής επαρχιακής σύγχρονης πραγματικότητας!!! Τέλος πάντως δεν θα αναφερθώ άλλο στα σκατά και στις σκατόμυγες που πετάνε μέσα στην καλή χαρά.

Ασφαλώς και ήταν οφσάιντ το χθεσινό  γκόλ του Σίλβα και εγώ τουλάχιστον το έχω δηλώσει και θα το ξαναπώ...Μακάρι να πέρναγε ο ΠΑΟΚ για την...ιστορία του και μόνο!!! Αλλά τουλάχιστον εγώ δεν ξεχνώ την πορεία του και απο τι μέταλλο είναι φτιαγμένος και γιαυτό τον σέβομαι. Δεν τα βάζω με την... τοποθέτηση του μύωπα Κάκου, για να φάω όλο το Ευρωπαϊκό πριμ της πρόκρισης?

Έτσι είναι...να πληρώνεις 64...παρακαλώ συμβόλαια παικτών που παίζουν διάσπαρτοι στην πρώτη κατηγορία, να έχεις 9 ομάδες...τσατσόγριες και εσύ ο...Νταβατζής να...θυμάσαι ξαφνικά τον...ΠΑΟΚ και τα...συμφέροντα του, έχοντας ξεχάσει το ξύλο που έριχνες στην φυσούνα στην ίδια ομάδα μέσα στην έδρα  σου!!!





Αυτό είναι!!! Το αληθινό DNA της...βρόμικης παράγκας!!! Σε ένδοξες παράγκες ανδρώθηκε η προσφυγιά του Πειραιά και των περιχώρων, σε ένδοξη παράγκα κοιμόταν ο λαοφιλέστερος Ελληνικός ήρωας ο Καραγκιόζης Καραγκιοζόπουλος με την φαμίλια του, αλλά ήταν παράγκες...καθαρές που μύριζαν αγιόκλημα με όνειρα!!! Όλες αυτές τις δώσατε...αντιπαροχή για παράγκες άξεστων άθλιων ημιμαθών και ηλιθίων που παρέδωσαν και με το...παραπάνω την χειραφέτηση του χαρακτήρα τους στους...ειδικούς...επιστήμονες, λίγδες και τεμπέληδες του Πρυτανείου του Τσουκαλά!!! Έτσι είναι...τα πάντα τα κερδίζουμε με...λάδωμα, με ξύλο, με μαχαίρια, με καλάσνικωφ Κορινθιακά από...Σέρβους ερυθροαστερίτες και φυσικά πλήρη κοινωνικό-οικονομική υποβάθμιση και απομόνωση  προκειμένου να μάχονται διαρκώς για τα συμφέροντα των κόκκινων  απατεώνων!!!

Μεγάλη δουλειά!!! Ξέρεις τι είναι να... σέρνεσαι απο την ανεργία, να σπάς ότι βρίσκεις μπροστά σου, να κλέβεις και να ρημάζεις, να κάνεις τους γονείς σου τρελλούς απο αγωνία, αλλά να παίρνεις τα πρωταθλήματα τύπου "Ριζούπολης" και τύπου "Μαρινάκη"? Μεγάλη δουλειά...Φίλε μου!!!


ΓΚΟΛΑΡΑ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΓΚΟΛΑΑΑΑΡΑ!!!

Για τον Γιαννάκη τον Κόρδα το χρυσό παιδί!!!






ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΟΝΕΣ  ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ

SPECIAL BET - Σουηδία - Allsvenskan - Μιάλμπι v Τζουργκάρντεν = 1 - 2,00 X 35 euro = 3-0 WIN 35 euro
Φινλανδία - 1η Κατηγορία - Χαμεενλίνα v Κότκα = 1 - 2,80 X 20 euro = 0-1 LOSE 20 euro
Σουηδία - Superettan - Ασιρίσκα Φόρεν v Μπρομαποϊκάρνα = +2,5 - 1,95 = X 20 euro = 0-2 LOSE 20 euro
Σουηδία - Superettan - Ντέγκερφορς (0) v Λιούνγκσκιλε (0) = 2 DNB - 1,925 = X 20 euro = 2-3 WIN 18,5 euro

4ΑΔΑ ΜΕ ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ - 1-4ΑΔΑ & 4-3ΑΔΕΣ = 5 ΣΤ. Χ 5 ΕΥΡΩ = 25 ΕΥΡΩ = LOSE 25 euro
Σουηδία - Superettan - Έστερ ΙΦ v Βαστέρας ΣΚ = 1 - 1,61 = 0-0
Σουηδία - Superettan - Ντέγκερφορς v Λιούνγκσκιλε = 1 - 2,70 = 2-3
Σουηδία - Superettan - Λάντσκρονα Μπόις v Μπράγκε = 1 - 1,80 = 1-2
Σουηδία - Div 1 Norra - Σίριους v Σιριάνσκα ΙΦ Κερμπούρα = 1 - 1,57 = 2-0

ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟ? ΜΠΟΡΕΙ...!!! Γιαυτό πάμε ήρεμα...!!!
Τουρκία - 1 Lig - Ταβσανλί Λινιτσπόρ v Γκαζιάντεπ BLD = 0-0 σκόρ - 7,00 Χ 10 ευρώ = 1-2 LOSE 10 euro



LIVE BET IN BET365  για 2ο ημίχρονο
Γιβάσκιλα - Κουόπιο = πρώτη ομάδα στα 7 κόρνερ = Γιβάσκιλα - 2,20 Χ 50 ευρώ = ΓΙΒΑΣΚΙΛΑ  ΠΡΩΤΗ  ΣΤΑ 7 ΚΟΡΝΕΡ WIN 60 euro 
Κουόπιο - 15,00 Χ 10  ευρώ = LOSE 10 euro

LIVE BET IN BET365 για 2ο ημίχρονο με αρκετό ρίσκο...!!!
Χαμεενλίνα - Κότκα =
τελικό αποτέλεσμα 1 - 4,00 Χ 15 ευρώ = 0-1 LOSE 15 euro
τελικό αποτέλεσμα 2 - 2,75 Χ 35 ευρώ = 0-1 WIN 61,2 euro


AΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΗΜΕΡΑΣ = ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΣ ΚΕΡΔΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ 74,7 ΕΥΡΩ

ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΟΥ  ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ!!!




Diasim