Σάββατο 28 Μαΐου 2011

CHAMPIONS LEAGUE FINAL – Τα πλάνα των δύο «μονομάχων»

Τα ψέματα... τελείωσαν για Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το βράδυ του Σαββάτου στο «Γουέμπλεϊ» οι δύο -κατά γενική ομολογία- καλύτερες ομάδες της Ευρώπης αναμετρώνται στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, με στόχο τον 4ο τίτλο τους στη διοργάνωση. Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα για τους δύο «μονομάχους».

Οι «μπλαουγκράνα» μετέβησαν την Τρίτη (ελέω της ηφαιστειακής τέφρας) στο Λονδίνο με όλα τους τα αστέρια. Πουγιόλ και Αμπιντάλ, που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών, είναι έτοιμοι και διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα, με τον αρχηγό των «μπλαουγκράνα» να ξεκινάει είτε στο κέντρο της άμυνας, εφόσον χρησιμοποιηθεί και ο Γάλλος, είτε στο αριστερό άκρο, αν προτιμηθεί ο Ματσεράνο.

Από κει και πέρα, οι υπόλοιποι της ενδεκάδας είναι λίγο-πολύ γνωστοί. Ο Βαλντές κάτω από τα δοκάρια, με τον Ντάνι Αλβες στα δεξιά και τον Ζεράρ Πικέ στόπερ, τριάδα στα χαφ οι Τσάβι, Μπουσκέτς και Ινιέστα, ενώ στην επίθεση ο Πέδρο έχει το προβάδισμα να αγωνιστεί δίπλα στους Μέσι και Βίγια.

Όσον αφορά τους «κόκκινους διαβόλους», ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και το μεγάλο ερωτηματικό είναι αν θα ξεκινήσει ο Ράιαν Γκιγκς, που τις τελευταίες μέρες ήταν το κεντρικό πρόσωπο στο νέο ροζ σκάνδαλο. Αν μείνει στον πάγκο ο Ουαλός, τη θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Νάνι, ο οποίος από τη μέρα που επέστρεψε ο Βαλένσια, έχει παραγκωνιστεί.

Στην άμυνα, οι Βίντιτς, Φέρντιναντ και Εβρά είναι σίγουροι, με τους δύο δίδυμους, Φάμπιο και Ράφαελ να διεκδικούν τη θέση του δεξιού μπακ, ενώ στα χαφ, προβάδισμα έχουν οι Κάρικ και Παρκ, έναντι των Άντερσον και Φλέτσερ. Ο τελευταίος, πάντως, υπάρχει το ενδεχόμενο να ξεκινήσει, σε περίπτωση που ο προπονητής του επιλέξει σχήμα με έναν επιθετικό (Ρούνι), αφήνοντας εκτός τον Ερνάντες.

Η ταυτότητα του αγώνα

Ώρα έναρξης: 21:45 (ΝΕΤ)
Γήπεδο: «Γουέμπλεϊ», Λονδίνο

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Μπαρτσελόνα (4-3-3): Βαλντές – Αλβες, Πικέ, Πουγιόλ, Αμπιντάλ (Ματσεράνο) – Τσάβι, Μπουσκέτς, Ινιέστα – Πέδρο, Μέσι, Βίγια.
Μάντσεστερ Γ. (4-4-2): Φαν ντερ Σαρ – Φάμπιο (Ράφαελ), Βίντιτς, Φέρντιναντ, Εβρά – Βαλένσια, Κάρικ, Παρκ, Γκιγκς (Νάνι) – Ρούνι, Ερνάντες.
Διαιτητής: Βίκτορ Κασάι (Ουγγαρία)


 ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ

 Νορβηγία - Tippeligaen - Σάρπσμποργκ v Λίλεστρομ = 2 - 2,60 Χ 20 ευρώ = 2-4 WIN 32 euro
 Τσεχία - Gambrinus Liga - Μπρνο v FK Μπάουμιτ Γιάμπλονετς = 2 - 1,70 Χ 30 ευρώ = 3-4 WIN 21 euro

COMBO
 Ισπανία - Segunda - Τενερίφη v Πονφεραντίνα = 1 - 1,57 = 1-1 LOSE
 Βραζιλία - Καμπεονάτο Μπραζιλεϊρο - Ιντερνασιονάλ v Κίρα = 1 - 1,33
Συνολική απόδοση 2,09 Χ 25 ευρώ = LOSE 25 euro


ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ 
Μπαρτσελόνα v Μάντσεστερ Γιουν. = Χ ημίχρονο = 2,05 Χ 25 ευρώ = 1-1 WIN 26,2 euro
και το βράδυ...

LIVE BET!!! - ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΒΙΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ (+ΠΑΡΑΤΑΣΗ +  ΠΕΝΑΛΤΥ) ΣΤΟ 21΄ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ  - 3,20 Χ 30 ΕΥΡΩ = Το 3ο γκόλ της Μπαρτσελόνα ο Νταβίντ Βίγια = WIN 66 euro


ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΕΡΔΗ 120,2 ΕΥΡΩ...!!!



Diasim