Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

CHAMPIONS LEAGUE - Clasico III


 














Την πρώτη φορά η Μπαρτσελόνα έπιασε στον... ύπνο τη Ρεάλ Μαδρίτης, συντρίβοντάς την με το εντυπωσιακό 5-0, για το πρωτάθλημα στο “Καμπ Νου”. Από τότε όμως πέρασαν αρκετοί μήνες και στη σειρά των τεσσάρων clasico που διανύουμε ο Μουρίνιο βρήκε το αντίδοτο. Ισοπαλία με 1-1 στον επαναληπτικό του “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” και νίκη με 1-0, στην παράταση, στο “Μεστάγια” στον τελικό του Copa Del Rey. 
H 3η πράξη, και 4η συνολικά για φέτος, παίζεται αύριο βράδυ στη Μαδρίτη στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του Champions League. Το “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” βάζει τα... καλά του λοιπόν και όποιος αντέξει!
Ηθικόν ακμαιότατον στη “Βασίλισσα”, ανασύνταξη δυνάμεων στους Καταλανούς
Στο στρατόπεδο της “Βασίλισσας” τα πράγματα είναι σαφώς πιο ήρεμα, σε σχέση πάντα με τα clasico που προηγήθηκαν. Η κατάκτηση του Copa del Rey, αλλά κυρίως το γεγονός ότι σε δύο σερί ματς με την αιώνια εχθρό η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο στάθηκε στο ύψος της, έχουν επαναφέρει τα χαμόγελα στο “Μπερναμπέου”. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα και στη διάθεση των παικτών, με τους “μερένχες” το Σάββατο να περνούν με το εντυπωσιακό 6-3 μέσα από το “Μεστάγια” κόντρα στη Βαλένθια, έστω και αν αγωνίστηκαν με πολλές εφεδρείες.
Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Μπαρτσελόνα μπορεί να “κλείδωσε” τον τίτλο και τυπικά το Σάββατο, αφού με το 2-0 επί της Οσασούνα στο “Καμπ Νου” διατήρησε το +8 από τη “Βασίλισσα”, μόλις πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν, όμως το γόητρο των Καταλανών παραμένει πληγωμένο από την απώλεια του Κυπέλλου. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα είχε την ευκαιρία να σαρώσει και πάλι όποιον τίτλο βρήκε στο διάβα της, όπως είχε κάνει και το 2009, όμως πλέον δεν υπάρχει αυτή η προοπτική.


ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ


Ο Diasim  ποντάρει στην  Bet365
Ουγγαρία - NB I - Ζαλαεγκερζέγκ Τε v BFC Σιόφοκ = 1 - 1,80 X 30 euro = 2-1 WIN 24 euro
ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ - Ρεάλ Μαδρίτης (+0,5) v Μπαρτσελόνα = 1 - 1,45 X 30 euro = 0-2 LOSE 30 euro

νίκη ή ισοπαλία κερδίζουμε
+0.5 ήττα χάνουμε





O Koumartzis ποντάρει στην  Bet365
Δανία - Κύπελλο - Μίντιλαντ v Έσμπιεργκ = 1 - 1,75 Χ 30 euro = 1-2 LOSE 30 euro
COMBO
Ρουμανία - Λίγκα I - Βασλούι v Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα = 1 - 1,33 = 2-1 WIN
Γαλλία - Le Championnat - Μαρσέιγ v Νις = 1 - 1,33 = 4-2 WIN
Σ.Α. 1,77 Χ 30 euro = WIN 23,1 euro



LIVE BET365
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ = Χ / ΗΜΙΧΡΟΝΟ - 2,50 Χ 30 ευρώ στο 35΄ του αγώνα = WIN 45 euro





Καλή επιτυχία!!!

Diasim