Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011


Καλή σας ημέρα και καλό τριήμερο σε όλους! Ένα μικρό ταξιδάκι... είναι απαραίτητο... και όταν αυτό έρχεται την κατάλληλη στιγμή, είναι βάλσαμο!

 Θα συνεχίσουμε από Δευτέρα 6 Ιουνίου το ψάξιμο στους "ψύλλους στα άχυρα"... μιας και το... καλοκαιρινό στοιχηματικό μας  πρόγραμμα θα είναι λιγάκι  ξενέρωτο!

 (ταξιδάκι...ταξιδάκι... αλλά τις πρωινές μπιλιές μου τις έριξα στην ρουλέτα...!!! Το... κουσούρι δεν κρύβεται...)


 
 Καλή συνέχεια και είθε επιστρέφοντας να βρω την τρυφιλλάρα Πρωταθλητή στο Μπάσκετ... για 3 λόγους φυσικά. Πρώτον γιατί... αυτό μας έμεινε... πια... δεύτερον, για να πάψουν πια να κλαψουρίζουν βλακωδώς προκειμένου να δικαιολογήσουν την πλήρη αποτυχία τους οι ερυθρόλευκοι... κατάδικοι!!!  Κλάψε...κλάψε Βασιλάκη, που ξέμεινες με... ένα αστεράκι!!! Φραγκόφτυαρο... σήκωνε τώρα το βλέμμα σου ψηλά στο... ταβάνι του ΣΕΦ... να βλέπεις... αν στάζει η οροφή και πιάσουν υγρασία κάτι λαβαράκια για τις συμμετοχές σας στο... τοπικό πρωτάθλημα του λιμανιού!!! Και τέλος να πάψει η γαυροπαρέα της ΝΕΤ να μου ζαλίζει  τα αρχίδια καλοκαιριάτικα με τα... πίκεν ρολλ... και τις παπαριές. Στα... μαυρο-κόκκινα ο Χατζηγεωργίου μαζί με τον Χατζη...Ιωάννου και τις υπόλοιπες... γαυροουρές τους που πληρώνονται και για... δημοσιογράφοι !!!

Diasim

ΥΓ. Και εαν στεναχωρώ κανέναν γαύρο...??? Στα... παπάκια μας ρεεεε!!!
ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ... γράφεται... και οχι... ΕΒΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ (???)
Τάκη... δάσκαλε... που δίδασκες... τι σκατά έκανες???