Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Απο 1η Ιουνίου ξεκινάμε...και η πορεία μας θα είναι εντυπωσιακή...


Την Τετάρτη 1η Ιουνίου ξεκινάμε πιο ανανεωμένοι και πιο ουσιαστικοί για το παρόν και για το μέλλον μας σε επίπεδο στοιχηματικών επιλογών με απώτερο σκοπό το κέρδος μας.

To ταμείο μας θα αρχίσει να λειτουργεί και πάλι κανονικότατα και καθημερινά,  με αρχικό κεφάλαιο των 1,000 ευρώ.  Ένα κεφάλαιο απολύτως προσιτό, διότι λαμβάνοντας υπ΄οψιν την στρατηγική μας σε εύρος χρόνου και χρησιμοποιώντας το 1 έως 3% του κεφαλαίου μας σε κάθε ποντάρισμα, η μίζα μας θα κυμαίνεται μεταξύ των 10 εως 30 ευρώ.

Οι επιλογές μας θα φροντίσουμε να είναι όσο το δυνατόν πιο καλά φιλτραρισμένες και διαβασμένες και θα περιοριστούν έως ένα βαθμό. Λόγω του παρατεταμένου χρόνου ψαξίματος των στοιχείων μας να θυμόσαστε πως οι επιλογές μας που θα είναι και τα πονταρίσματα μας, θα ανεβαίνουν στην σελίδα τις μεσημεριανές ώρες κυρίως μετά τις 2,30. Με εξαίρεση κάποια παιχνίδια κυρίως του τένις που θα ανεβαίνουν νωρίτερα εφ΄ όσον προκύπτουν φυσικά.

Για τους φίλους που ρωτούν, το μπλόκ θα συνεχίσει κανονικά την λειτουργία του, ανεξάρτητα απο την συνεργασία μου με το website FREEXBET, τον  Alogomouri και με το Alpha Bet in sports.

Καλό βράδυ σε όλους!

Diasim