Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Ε, δεν θα χάσει ποτέ!

Το μέταλλο του πρωταθλητή έδειξε ο Παναθηναϊκός που κράτησε το «αιώνιο» αήττητο της έδρας του για να κάνει το 2-0 στη σειρά των τελικών και να είναι πια ένα βήμα μακριά από το 9ο συνεχόμενο πρωτάθλημά του. Το τελικό 78-66 λέει τη μισή αλήθεια για ένα παιχνίδι εξαιρετικά δύσκολο που χρειάστηκε μια τρομερή υπέρβαση από τους «πράσινους» για να το πάρουν. Ο Ολυμπιακός έμοιαζε να έχει απόλυτο έλεγχο ως το 19', όμως στην επανάληψη καταποντίστηκε με αποκορύφωμα το σερί 14-2 στην τέταρτη περίοδο.

Ο Τεόντοσιτς πετάει μπουκάλι!
Μια απαράδεκτη κίνηση του Μίλος Τεόντοσιτς κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός που συνέλαβε τον Σέρβο γκαρντ να εκσφενδονίζει μπουκάλι προς τους φιλάθλους που κάθονταν στις πολυθρόνες δίπλα στο παρκέ. Ο "ερυθρόλευκος" άσος βρισκόταν καθισμένος στον πάγκο και φαίνεται καθαρά να πεταει ένα μπουκάλι με νερό προς το μέρος των φιλάθλων στην επέναντι πλευρά του τερέν.
Φαίνεται πως ο Τεόντοσιτς ήταν εκνευρισμένος από τα όσα συνέβαιναν στο παιχνίδι και έχασε την ψυχραιμία του, βλέποντας απέναντί του έναν οπαδό να διαμαρτύρεται όρθιος προς τους διαιτητές πλησιάζοντας τον αγωνιστικό χώρο. Όσο απαράδεκτη κι αν είναι η κίνηση του οπαδού - οι courtside θέσεις είναι πανακριβες γιατί παρέχουν άμεση επαφή με τα δρώμενα και ότι γιατί προσφέρουν εγγύτητα στους διαιτητές για πιο intimate βρίσιμο - είναι ακόμα χειρότερη η συμπεριφορά ενός αθλητή που επιχειρεί να "συνετίσει" τον ταραξία με αυτό τον τρόπο. Για όσους ξεφεύγουν υπάρχουν και οι διαιτητές και οι σεκιουριτάδες του γηπέδου για να επιληφθούν.
Το να εξομοιώνεται ένας παίκτης κλάσης με τον κάθε κάφρο είναι από κάθε άποψη ασυγχώρητο. Ο Τεόντοσιτς για μια ακόμη φορά έδειξε ότι σε θέματα συμπεριφοράς έχει σοβαρές αδυναμίες, για να το πούμε κομψά. Το ενδιαφέρον είναι ότι βρήκε έναν νέο τρόπο να εμπλουτίσει το σχετικό ιστορικό που διατηρεί στο συγκεκριμένο γήπεδο. Ας ελπίσουμε ότι το γεγονός θα αντιμετωπιστεί σωστά από τα αρμόδια όργανα και δεν θα γίνει αφορμή για μια ακόμη βλακώδη βεντέτα ανάμεσα στον αθλητή και την κερκίδα.


Η ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ  ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ 

LIVE BET IN BET365

ΤΟΥΡΚΟΥ - ΜΙΛΙΚΟΣΚΙ = 1 - 2,10 στο 20΄ το ποντάρισμα ΒΕΤ365 Χ 25 ευρώ = 2-1 WIN 27,5 euro

Ιρλανδία - Πρέμιερ Κατηγορία - Σάμροκ Ρόβερς v Μποέμιανς = 1 - 1,66 Χ 30 ευρώ = 1-0 WIN 19,8 euro
Νορβηγία - Tippeligaen - Οντ Γκρένλαντ v Ρόζενμποργκ = 2 - 2,25 Χ 30 ευρώ = 3-3 LOSE 30 euro


Καλή επιτυχία

Diasim