Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Επιστροφή...!!!


 


Από σήμερα  Σάββατο 21 Μαΐου 2011 μαζί με τις ευχές μας στους αγαπητούς εορτάζοντες,  συνεχίζουμε και πάλι κανονικά την λειτουργία μας!!!

Ανάρτηση Σαββατοκύριακου 21 & 22 Μαίου με σχόλια και πονταρίσματα

Αυτό το Σαβ/κύριακο πέφτουν οι αυλαίες της Πρέμιερ Λίγκ και της Πριμέρα Ντιβιζιόν, δυο από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου. Είναι σίγουρο πως δεν θα αφήσει αδιάφορους τους παίκτες σε επίπεδο στοιχηματικό και ήδη έχουν αρχίσει να φορτώνουν τα παιχνίδια. Το παιχνίδι της Λεβάντε με την Σαραγόσα που θα κρίνει και την ομάδα που θα παραμείνει στα μεγάλα σαλόνια, συγκεντρώνει το τεράστιο ενδιαφέρον και τις προτιμήσεις των παικτών του στοιχήματος. Το 95% περίπου των "τζογαδόρων" έχουν ποντάρει στην νίκη των φιλοξενούμενων, με αποτέλεσμα την κατακόρυφη άνοδο της απόδοσης του άσσου. Το 98% περίπου των παικτών ποντάρισε και στον άσσο της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια επί της Βαλένθια. Στο 99,5% περίπου των παικτών έχει ποντάρει στην νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Αλμερίας και το 80% περίπου των παικτών έχουν ποντάρει στην νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Μπλάκπουλ. Όπως και να έχουν όμως τα πράγματα, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε ότι έχει να κάνει με τις αδιάφορες ομάδες. Αδιάφορες...και όχι...αδιάφθορες έτσι? Διότι ως γνωστόν...νόμιμα μεν αλλά...μπόλικες βαλίτσες γεμάτες ευρώ για πριμ,  θα αλλάξουν χέρια στα αποδυτήρια από ενδιαφερόμενες ομάδες. Μπόλικα ευρώ θα πρέπει να...τζιράρει η Λεβάντε στην Ισπανία, όπου εάν κερδίσει δεν θα δουλέψει μόνο για τον εαυτόν της αλλά θα "σκουπίσει" και για άλλους. Βεβαίως και με το χηνάρι βολεύεται αλλά...το τερπνόν μετά του ωφελίμου!!!

Έχουμε και τους 5 τελικούς Κυπέλλου όπου τουλάχιστον στους 4 υπάρχουν...θεωριτικά ξεκάθαρα φαβορί. Στο Βέλγιο η γνωστή μας Σταντάρ Λιέγης ύστερα απο ένα φοβερό φίνις στα πλέι οφ, έχασε τον τίτλο της Πρωταθλήτριας στην ισοβαθμία και πλέον το κύπελλο είναι η μόνη ευκαιρεία για να σηκώσει ψηλά έναν τίτλο. Η αντίπαλος της η Βέστερλο δεν νομίζω να της στερήσει μια τέτοια χαρά...!!! Στην Σκωτία η αγαπημένη μου... Σέλτικ, έχασε τον τίτλο της Πρωταθλήτριας μέσα απο τα χέρια της απο την μισητή...Ρέιντζερς. Της απέμεινε μόνο το κύπελλο για να κατακτήσει ένα τρόπαιο για φέτος και θα αντιμετωπίσει την Μάδεργουελ. Δεν μπορώ να φανταστώ  πως οι πράσινοι θα χάσουν αυτό το ματς που θα τους οδηγήσει στο βάθρο!!! Στην...αντιπαθητική Γερμανία (για μένα) η Σάλκε μπορεί να τα πήγε πολύ χάλια στο πρωτάθλημα, αλλά στο Τσάμπιονς Λιγκ έφτασε μέχρι τα ημιτελικά για πρώτη φορά στην ιστορία της και στο θεσμό του κυπέλλου πέταξε έξω δυνατές ομάδες όπως η Μπάγερν Μονάχου και την Νυρεμβέργη. Δεν πιστεύω  πως η Ντούισμπουργκ (που ούτε και  η ίδια...δεν κατάλαβε πως έφτασε στον τελικό), θα σταθεί εμπόδιο στην κατάκτηση του τροπαίου απο την Σάλκε. Για την Πόρτο τι θα μπορούσα να πώ εγώ...ενώ με τον τελικό της Δανίας ούτε στο playstation δεν θα τις έπαιζα αυτές τις ομάδες...!!! Όσο καθαρά είναι τα ματς στην... Σκανδιναβία γενικότερα, άλλο τόσο είμαι και εγώ...γαύρος!!!



WEEK END - CUP
ΠΟΝΤΑΡΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΦΑΒΟΡΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ... χωρίς να σημαίνει πως μπορεί να περάσει εύκολα η 4άδα. Το 4,21 όμως μου αρέσει και νομίζω πως αξίζει ένα ήρεμο ποντάρισμα των 20 ευρώ
Πορτογαλία - Κύπελλο - Γκιμαράες v Πόρτο = 2 - 1,33
Σκωτία - Κύπελλο - Μάδεργουελ v Σέλτικ = 2 - 1,36 = 0-3 WIN
Βέλγιο - Κύπελλο - Σταντάρ Λιέγης v Βέστερλο = 1 - 1,55 = 2-0 WIN
Γερμανία - DFB Pokal (Κύπελλο) - Ντούισμπουργκ v Σάλκε = 2 - 1,50 = 0-5 WIN
@ 4,21 Χ 20 ευρώ


ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ - ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΜΑΙΟΥ 2011
Αργεντινή - Κλαουσούρα - Ουρακάν v Εστουδιάντες Λα Πλάτα = 2 - 2,05 Χ 25 ευρώ
Γαλλία - Le Championnat - Παρί Σεν Ζερμέν v Λιλ = 1 - 2,25 Χ 25 ευρώ = 2-2 LOSE 25 euro

Καλή επιτυχία στα σημερινά μας πονταρίσματα


ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΜΑΙΟΥ
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ιό...που ξαναέφαγα για 6η φορά, εμποδίζει την σωστή λειτουργία του μπλόκ!!! Χίλια συγνώμη αλλά... Πολύ πιθανόν να λυθεί το θέμα απο αύριο. Μέχρι τότε θα το παλέψω όσο μου δίνει το περιθώριο ο "εισβολέας" με τα Error που βγάζει!!!



Diasim