Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Αυτό και αν είναι...ανέκδοτο!!!

"Όχι" στους μεμονωμένους οπαδούς 

 

"Όχι" στους μεμονωμένους οπαδούς
Δεν θα διατεθούν εισιτήρια από τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού για το ματς με τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανακοίνωη που εξέδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αναφέρει:

«Για τη σωστή ενημέρωση των φιλάθλων και την αποφυγή επεισοδίων στα παιχνίδια των Play Offs, η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ενημερώνει ότι για τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Πέμπτη 12 Μαίου 2011 και ώρα 19:30, ΔΕΝ θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου, αφού δεν θα τεθούν εισιτήρια προς διάθεση και δεν θα επιτραπεί η προσέλευση και η είσοδος στο Στάδιο, χωρίς την επίδειξη εισιτηρίου ή κάρτας μίνι διαρκείας.

Τα 2.000 εισιτήρια που κυκλοφόρησαν για τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΠΑΟΚ, διατίθενται αποκλειστικά από τα γραφεία των Συνδέσμων των Οργανωμένων φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου.

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέλθουν στον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΠΑΟΚ ΔΩΡΕΑΝ.

Αυτό και αν είναι ανέκδοτο!!!
Την Τετάρτη 11 Μαίου και ώρα 18:30, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ κ. Αχιλλέας Μπέος θα πραγματοποιήσει συνάντηση στο χώρο τους με τους εκπροσώπους των Οργανωμένων Φιλάθλων, με θέμα συζήτησης την πρόληψη και την αντιμετώπιση φαινομένων βίας στο γήπεδο.



 Αυτό είναι...Έτσι...!!! Σοβαρότατα θέμα του σύγχρονου ποδοσφαίρου μας και μάλιστα σε μια πολύ δύσκολη εποχή για την κοινωνία μας, αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία...Άτομα με υπόσταση, με παιδεία, με καλλιέργεια σε κοινωνικοαθλητικά θέματα, με ευαισθησία που ξεχειλίζει...με σκοπό να συνεισφέρουν στην λύση των προβλημάτων και φυσικά να γίνουν και εξαιρετικά ελπιδοφόρα πρότυπα για τα "μαγκάκια" της νέας γενιάς!!! Με κόκκινα  καλάσνικωφ απο Αθήνα  στην Κόρινθο και ριπές για εκφοβισμό με πολλαπλά τραύματα στα πόδια...!!! Έτσι είναι τα μαγκάκια του Λιμανιού... Γειά σου ρε Αλέφαντε μαζί με τον Μαρινομπεάκη που΄χεις για καμάρι σου το καινούργιο παραγκάκι!!! Όσο εσείς θα αγοράζετε τα πέτσινα τα πρωταθλήματα, τόσο πιο πολύ η μισή Ελλάδα θα γελάει μαζί σας και θα παρακολουθεί τον...πνιγμό σας απο το αστήρευτο κόμπλεξ σας που έχετε απέναντι σε όλες τις υπόλοιπες ομάδες!!! Έτσι...πάρτε και άλλα...γιατί μια ζωή το...πετσί σας ήταν...πέτσινο με ανοιχτούς τους πόρους!!! Μια ζωή θα...πέφτετε όπου βρισκόσαστε!!! Σε περιοχές για πέναλτυ, στους διαδρόμους για ελεημοσύνες βαθμών και κυρίως θα πέφτετε στους διαδρόμους του μυαλού σας που θα τους ζήλευε ακόμη και ο Μινώταυρος. Χαώδη και δεδαλώδη τα "στενά" του μυαλού σας που μέχρι και τα αδιέξοδα σας, σας κάνανε να τα περνάτε για...αφετηρίες!!! Μόνο γέλιο προκαλείτε και μάλιστα τραγικό...!!! Ένα γέλιο που σύντομα γίνεται σιωπή που οδηγεί στο βαθύ ερώτημα μας...τι είδους ράτσα ανθρώπων είστε και εαν η συμπεριφορά σας συνάδη με την ανθρώπινη εξέλιξη μας!!! Άραγε είστε στην αρχή του...Μεσαίωνα? Έχετε προχωρήσει λιγάκι? Αφήστε τουλάχιστον ένα...σημάδι μέσα στις σπηλιές και στα λαγούμια  που...σέρνεστε, για τους επιστήμονες και ιστορικούς ερευνητές. Ρίχνετε ακόμη στην πυρά όποιον διανοειθεί να ξεράσει το κόμπλεξ και το μίσος απο μέσα του για να σηκωθεί στα δυό του πόδια? 


Αφιερωμένο στους φίλους μου Ολυμπιακούς που κανένας μα κανένας δεν είχε το θάρρος, το ανάστημα, το ήθος  αλλά και την ψυχική ηρεμία να με συγχαρούν για την κατάκτηση του 6ου Ευρωπαικού απο την ομάδα μου!!! ...Κανένας δεν είδε το παιχνίδι...(???) και απο τα στιγμιότυπα που είδαν το βράδυ στο MEGA ...κατάλαβαν πως η Μακάμπι ήτανε της πλάκας και ο Σκορτσιανίτης...κακώς βγήκε με 5 φάουλ διότι μόνο 1 έκανε...και αυτό συζητιέται (???)...



Ποτέ δεν ξεχνάμε τον Άρη του ΄80 που άνοιξε το κακοτράχαλο Ευρωπαικό μονοπάτι και μας έμαθε να αγαπήσουμε το μπάσκετ!!! Ποτέ δεν ξεχνάμε τον ηρωικό ΠΑΟΚ του ΄80 - ΄90 που έσπαγε τα ταμπλό της Ευρώπης!!! Και βέβαια την ΑΕΚ του Τρόντζου, του Αμερικάνου, του Ζούπα, του Λαρεντζάκη και των υπολοίπων που έγινε η πρώτη Ελληνική ομάδα που ύψωσε στον Ελληνικό Ουρανό Ευρωπαικό Τίτλο το ΄68!!!





LIVE BET in Bet365
Ντεπορτίβο Λα Κορούνια - Αθλέτικο Μπιλμπάο = 1 - 2,50 Χ 30 ευρώ - ποντάρισμα στο 23΄λεπτό του αγώνα. = 2-1 WIN 45 EURO




Diasim