Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-1 – Θέλει σεντόνι και το δείχνει!!!


Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά στη διαδικασία των πλέι-οφ και κέρδισε δίκαια με 2-1 τον Παναθηναϊκό, εκμηδενίζοντας άμεσα το βαθμολογικό πλεονέκτημα των Πρασίνων. Στους 3 βαθμούς και οι δύο ομάδες, ο Δικέφαλος αξιοποίησε την υπεροχή του στην επανάληψη με τους Αθανασιάδη (57’) και Ελ Ζαρ (75’), ανώφελη για τον Παναθηναϊκό η μείωση του σκορ στο 79’ με τον Τζιμπρίλ Σισέ.

Πριν το ξεκίνημα των πλέι οφ άπαντες στον ΠΑΟΚ ανέφεραν πως στόχος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της πρώτης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Και στον «Δικέφαλο» του βορρά φρόντισαν από την πρώτη αγωνιστική να δείξουν τις προθέσεις τους. 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ο Μιραλάς, το ντουέτο της Αϊντραχτ και ο Μοντέρο
Νέα εβδομάδα... νέα τρεξίματα για τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού. Σήμερα ή το αργότερο την Τρίτη, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο των «ερυθρολεύκων» και τον Κέβιν Μιραλάς, έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει οριστικά το τι μέλει γενέσθαι με το μέλλον του διεθνή Βέλγου άσου
στο Λιμάνι.
Υπόθεση Κέβιν Μιραλάς ώρα μηδέν. Μετά τα όσα έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα, με κύριο εκφραστή τον μάνατζερ του Κέβιν Μιραλάς, Ενροτό και που “βάρυναν” αρκετά το κλίμα για τον παίκτη, ο ίδιος ο Βέλγος άσος ζήτησε να συναντηθεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει τη θέση του.  Και η συνάντηση ανάμεσα στους δύο άνδρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα ή το αργότερο αύριο. Και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, από τον Ολυμπιακό αναφέρουν πως ο Μιραλάς θα έχει την ευκαιρία να αντιστρέψει το εις βάρος του κλίμα και να συνεχίσει να αγωνίζεται στους «ερυθρολεύκους».  Και αξίζει να σημειωθεί πως στο «ραντεβού» δεν θα είναι παρόντας ο μάνατζερ του. Και ο Βέλγος, θέλει να ξεκαθαρίσει πως δεν τον ενδιαφέρει η προοπτική να αγωνιστεί σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα αυτή την στιγμή και έχει την διάθεση να κάνει υποχωρήσεις σε σχέση με τα όσα αξίωνε για εκείνον ο Κριστόφ Ενροτό.
Περί Τζαβέλλα και Γκέκα

Στα μεταγραφικά, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στρέψει την προσοχή τους στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, που κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος. Ο λόγος για τους Γιώργο Τζαβέλλα και Φάνη Γκέκα. Και αν για τον διεθνή μπακ γίνονται κινήσεις, για τον Έλληνα επιθετικό αναμένεται να γίνουν σύντομα.  «Έχουμε συμβόλαιο ως το 2013 αλλά όλα παίζουν», αναφέρει χαρακτηριστικά ο μάνατζερ του Τζαβέλλα στον «Πρωταθλητή». Σε ό, τι αφορά τον Γκέκα, το όνομα του πρώην διεθνή άσου υπάρχει πάντα στο «ερυθρόλευκο» μεταγραφικό μπλοκάκι, αφού είναι ένας από τους παίκτες που αρέσουν στον Ερνέστο Βαλβέρδε.  Ωστόσο, ο ίδιος είχε εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται στο εξωτερικό. Ωστόσο, με την Αϊντραχτ πλέον να βρίσκεται στα... πρόθυρα του υποβιβασμού, αν οι «ερυθρόλευκοι» του κάνουν μια καλή, πρόταση, ο Γκέκας αναμένεται να σκεφτεί πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο της επιστροφής στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η περίπτωση του Μοντέρο

Από εκεί και πέρας, ένας εκ των παικτών που εξετάζουν στον Ολυμπιακό είναι και ο Τζέφερσον Μοντέρο, τον οποίο γνωρίζει καλά ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο 21χρονος άσος από το Εκουαδόρ (12 φορές διεθνής, 2 γκολ) ανήκει στη Βιγιαρεάλ από το 2010 (9 συμμετοχές, 1 γκολ). Φέτος έχει παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στη Λεβάντε (7 συμμετοχές). 
 ΠΗΓΗ
 




 ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΜΑΣ.


ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ

Ο Diasim  ποντάρει στην Bet365
Ρουμανία - Λίγκα I - Βικτόρια Μπρανέστι v Οτελούλ Γκαλάτι = 2 ημίχρονο / 2 τελικό - 2,05 Χ 30 ευρώ = 0-1 / 1-2 WIN 31,5 euro
Ρουμανία - Λίγκα I - Τιμισοάρα v Ουνιρέα Ουρζιτσένι = 1 (-2 ΑΗ) - 1,675 Χ 30 ευρώ = 3-1 επιστροφή πονταρίσματος
Ρουμανία - Λίγκα I - Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα v Διναμό Βουκουρεστίου = 2 - 2,00 Χ 30 ευρώ = 0-2 WIN 30 euro
Τουρκία - Σούπερ Λιγκ - Γαλατάσαραϊ v Κασιμπάσα = 1 - 1,50 X 30 ευρώ = 3-1 WIN 15 euro


Ο Κουμαρτζής ποντάρει στην Bet365
Αργεντινή - Κλαουσούρα - Βελέζ Σάρσφιλντ v Μπάνφιλντ = 1 - 1,72 X 30 ευρώ = 2-0 WIN 21,6 euro
Ιρλανδία - Πρέμιερ Κατηγορία - Σεντ Πάτρικς v Σάμροκ Ρόβερς = 2 - 2,30 Χ 30 ευρώ = 0-0 LOSE 30 euro
Ιρλανδία - Πρέμιερ Κατηγορία - Μποέμιανς v Ντούνταλκ = 1 - 2,10 Χ 30 ευρώ = 0-1 LOSE 30 euro
Φινλανδία - Veikkausliga - Ίντερ Τούρκου v Χόνκα = 1 - 2,40 Χ 30 ευρώ = 4-0 WIN 42 euro



Καλή επιτυχία στα σημερινά μας πονταρίσματα


Diasim